Mat på påsk?!
E det nån idetta avlånga land som har några speciella "matpåsktraditioner"???? Nu menar jag inte ÄGG eller dom som vi har året alla högtider... Sill,lax,köttbullar,prinskorv..osv. - ja visst e vi tråkiga i Sverige?
Nubbe till sillen på midsommar och snapps till sillen på julen..va fan e skillnaden???
OKEJ skinka äts väl bara en gång...men förutom det?
Funderar på att starta min egna traditon med mat..måste bara klura ut nåt som e passande....
förslag?
C
Helt sant där!
Ål och senap ska vara en höjdare har jag hört!
=)
Finns det inte nått som heter påskskinka?
Ja de e tufft med pengar som inte kommer som de ska... jag vet...
Ja du... vi äter ju just de där vi... men hrm... till påsken borde väl HARE passa om man vet hur man tillagar en sån passa... ler... eller jag skulle kunna tänka mig något med fläskfile eller kyckling... räkor??? Nja va fan man kan väl äta de man har lust till helt ärligt.
//Tess
Jag fattar inte det där med skinka - judarna äter ju inte ens griskött? Det är LAMM man ska äta.
Vår familj gillar inte dessa klassiker heller, så vi äter oftast sushi, sallad, kokt sparris, ost och kex och färsk frukt. Det är nice :)
Rotmos :-O