@ Cypern

så ha det så bra här hemma everyone!
Återkommer när jag kommer hem.

Tjing pling


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKan ha ätit bland det starkaste ever....shit asså! Å jag gilla, för att inte säga älskar stark mat...chilli/tabasco ect. är stående bordskryddor för mig..men det här mina vänner va riktigt hett! Oj oj...Käka thai & jag bad om att få det tahi starkt...han varnade mig och sa att det  skulle vara starkt. Men offtast när dom säger så...så tycker jag iaf inte att det brukar vara så starkt...men nu jävlar!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


SEMESTER

Yeah! Last day att disco=) Så nu smäller det för nu e det tamigfan semester!!!!!!!!!!!!!!! Wihooooooo!
Jobbade till 23 igå kväll, trampa cykel hem...i regn..haha - klockhelvetet ringde kl.06:00 i morse.. ivanligafall hade jag antagligen dragit skiten i väggen, MEN inte idag..vaknade med ett leende & inser att det e sista dagen innan Fröken B ska ha sina 2 efterlängtade semester veckor! Jippikajej!later!

DONKEY KONG


BAH

Nyårslöften i all ära men som alla vet så brukar dom ju sällan efterlevas... Nu e det iaf dax för fröken B att lägga ett eftersemesternlöfte...

x sluta röka
x Börja träna
x äta hälsosammare(sa jag efter att jag precis tryckt i mig en "Brekj") Farligt som fan att ha en godisautomat på jobbet!
Så lagom till jul  ska jag asså vara rökfri,smal & ett träningsfreak! Hell yeah!

Se hela bilden
Se hela bilden                                      
Se hela bilden
  xoxo

Kulturkalaset...

Det årliga kalaset i stan har nu börjat... Vet dock inte om det e så mycket att hänga i granen längre=)
Eller så e deet för at man e äldre och inte tycker att det e så kul numera..vad vet jag?!
Se hela bilden

Hur som så gick det av stapeln idag.... Timo Räisänen, Hard Core Superstars, Amanda Jensen, Tedy Bears & Rix FM Festival e lite av det som står på programet!

Later!

Monday....

Å fortfarande en vansinigt irreterande huvudvärk....blä! Vill inte ha ont i skallen... go away!!!!! Tagit treos och hoppas på att skiten ska försvinna snart... Vill verkligen inte vara sjuk nu när vi snart ska ut och resa!

C YA

Saturday

AW i går och seg som deg i dag...som sig bör med andra ord. Verkligen jätte trevligt i går & vi tok dansade till massa sköna "old hits" 80 -  90 talshits vill säga=)
Så nu ska fröken hoppa in i duschen & sen på nästa projekt. Möhippa står på programet för dagen...dock inte min egna..blink blink


C

AFTERWORKIdag blir det afterwork på avenyn! Syns där!

Tjing Pling

Retro åk!

Nyduschad ligger jag utslagen på soffan och degar, Har varit en seg dag i dag... Va hemma hos Erika igår och hjälpte henne att måla deras hus... fint blev det och vin drack vi...hehe - därav att det blev segt idag att jobba=)
Fick lånat hennes moppe till jobbet i morse, Så nu har jag beslutat mig för att oxå införskaffa mig ett sånt vrålåk!

Hell yeah....En sån här piffig sak e det jag har tänkt mig!

C ya!

tjihooooooooo

Back on track! Bloggen har varit på semester dock inte jag än....men om 11 dagar så ska jag ha mina två efterlängtade semester veckor=) Då bär det av till cypern för sol & bad!
Sol & badresor

För min del har den senaste tiden bestått av jobb,jobb & jobb! Fint väder har det ju varit så en och annan dag har jag allt tillbringat på playan...t.o.m badat!!! Å det tillhör inte vanligeheten att fröken B doppar sig i böljan blå....inte i Svedala iaf. En gammal bild på fröken b i pluret=)


Vad har då hänt för övrigt i fröken B´s liv det senaste...tja, lite utgång har det blitt, Liseberg med kidzen, vadstena med nga jobbarkommpisar, grill & vin med nära och kära, StoChampinatet (spelade allt på hästkrakern som kom tvåa) hmm...men losa med en noslängd! Yeah yeah men najs va det iaf att hänga på axwalla travbana & parta på Stat!
Antagligen ända gången på året som Skara e helt överbefolkat & det va ett riktigt galet bra drag! Å världens bästa DJ spela med! Robbie Senza! Om jag hade haft en Ifone som dom flesta andra verkar ha hade jag kunat ladda upp ett klipp här med det...men då jag har en gammal ericsson från krigsslutet så måste man ha en sladd för det..å jag och hålla iordning på sånt..ja det helt enkelt inte funkar så bra!

xoxo


RSS 2.0