en dag på havet

Idag har jag varit ute på havet med mina föräldrar. Vilket underbart väder vi har haft...va först ute vid hönö å där käka vi lunch på Tullhuset...Mumsigt värre! Därefter åkte vi ut till danskalilja för att fiska makrill dock utan framgång...hur som så blev det iaf en skön dag på havet=) Man måste passa på för snart så blit det ju höst..burr!

Gårdagen vart jag på kräftskiva hos Jessica..super trevligt! Skaldjur e sjukt gött=) Som vanligt så glömde jag ju kameran..så ni får inga bilder på det. Nackdel skaldjur e ju att det luktar illa om tassarna men det fixar man med lite citron. Hade oturen att få ett geting stick igår med...å helvete vad ont det gjorde....så jädrans klantig att jag (efter nga glas vin) inte såg mig för när jag satte mig...å där va geting jäveln...helt röd å svullen på rumpan!

ha en skön dag alla!

tjolahopp

Igår fixade jag till min frisyr..."ny" färg å klipp - gött! Blev viserligen ingen större förändring (still blond) men det känns ändå fräscht å slippa utväxten. Nästa gång så skall jag nog göra något nytt igen. Typ ny färg..spänande=)
Sen vart jag hemma hos Sofie vi fiakde lite å tjöta skit - hon skulle göra storkok så jag hjälpte henne med det å så tänkte vi sticka iväg en snabbis ner till den lokala puben för att kolla om hon kan få jobba extra där - Visst det skulle ändå koka i typ 1 1/2 timme så det vart ingen fara..eller hur?? =) Där nere satt nga andra vänner så vi blev sittande typ 3 - 4 timmar...VILKEN PANIK när vi kom på att hon hade saker stående på spisen...illa därifrån...Som tur va så hade inget hänt..köket står fortfarande kvar! Phu=)

Tänkte dra ut å jogga en sväng nu...försöka få upp en kondition.....tycks bli svårare med åren..haha

tja bella

?

Efter en lång å slitsam dag så e det nu dax för ett långt bad....mmmm=) Så farligt e det inte dock e jag lite ovan att stiga upp mitt i ottan (igen). Idag vart det något bättre än igår på praktiken iaf..Dem e jätte trevliga å så men min handledare e lite ...ja konstig. Svårt att förklara...

Sen har jag varit hos fabror doktorn..fått magkatar (eller hur man nu stavar det) gör iaf ont som fan i magen...=) fick en kur jag skall ta i 14 dagar å då skall det förhoppningsvis gå över. Undvika kaffe oxå + juice - jag som typ dricker litervis med kaffe varje dag..hmm så det kanske e läga att dra ner på det..eller?

Å att det skall vara så jävla svårt att få tag på den Amerikanska ambasaden med...MORR!! HAr både mejlat å ringt..å självklart så har dem bara telefontid mellan 13 - 14 måndag till fredag??!!
(måste få veta om passet gäller)...hade ju varit gubb segt att stå där på JFK airport å inte få komma in...

hej hopp!

uschiii

Gårdagen gör sig påmind med en jävla huvudvärk..usch...alldelles för mycket rödvin=)
Va hemma hos Tessan å käka middag, drack rödvin å sjung singstar** jag sjung heller än bra...haha!
Tack för en trevlig kväll tjejer!
Idag blir det kalas..Min kära mor fyller 58...gammal tant nu=) hehe skoja bara. Skall nog pallra mig in i duschen å försöka bli människa igen..

tjao!

zzzzzzzzzzzzzzzz

Sovit kalaslänge idag....får passa på för på måndag börjar allvaret igen. Tänkte ge mig ut å springa lite nu (5 km) Nästa vecka skall även det börja på allvar igen.... Jag å syrran skall ju ge oss på klassikern nästa år så det blir till att ligga i.
Tror man måste börja itid annars blir det nog svårt...bygga upp en ordentlig kondition & styrka....har ju för fan blivit svin klen...! Inte bra inte=)

Nä nu skall jag sätta fart...bye bye

pressentproblem??

å vad skall jag köpa till min kära Mor som fyller år i helgen...?? Nån som har nån strålande idé?? Själv har jag fått idétorka....Gick en sväng på stan förut men hitta inget alls...å vad sånt e svårt!
Att köpa till barn e lätt dem har ju i regel en lista på nga meter..så då e de ju bara att ta något där - tjejer i min ålder e ju oxå lätt..ngt som mansjälv skulle gilla.. killar kan vara kluriga....ibl? Men föräldrar som typ ALDRIG önskar sig något..e gubbsvårt!

Luncha med Nita idag med...alltid lika trevligt! I morgon skall jag till tandläkaren...usch! Gillar inte alls det..hoppas nu att jag verkligen inte har några hål...det gör både ont att laga å så e det pissdyrt...Morr!=)

tjolahopp...have a nice day

mamma mia the movie

Måste bara säga att den va sjukt bra!
Visste ju redan storyn å så i med att jag såg musikalen på cirkus i Sthlm..men den e defenitivt värd att se.
Så ni som inte sett den ta å pallra er iväg å se den..måste nog upplevas på bio.
Bara att se Stellan Skarsgård i trikåer e ju värt allt...hahaa (asgarv)
Se den!

praktik

Efter att dem senaste veckorna varit ett rent kaos så ngt positivt idag iaf....min praktik är fixad!! jiiha
Han som hade lovat mig praktik plats hade ju fått nytt jobba och redan slutat..å dem andra som arbetade där visste inget om detta. Men nu har det löst sig! Tack Jim!! Skall vara med på kontoret första veckan sen blir det ut på fältet ett tag..vi får se hur vi lägger upp det. Ser fram emot att få komma igång igen.

för övrigt så är hela mitt liv ett fullständigt kaos...inget jag orkar skriva om just nu.

tjao bella

RSS 2.0