Morgontrafiken

Yes då va det dax att ge sig ut i trafiken...igen. Hatar rusningstrafiken med alla dessa låånnggaa köer!
Å stolpskott som inte kan köra bil....det finns ett par stycken där ute som nog inte egentligen skulle ha ngt körkort!
Eller hur?? =)
Som i morse när jag körde Christoffer till jobbet så kom det en dåre körande rätt över alla filer utan å blinka, å själv fick jag ställa mig på bromsen för att undvika en krock!!
Då sa jag några väl valda ord...MORR!!

Återkommer till min blogg på söndag med nya uppdateringar=) Ha en grym helg!!

Grillat...

mmmmm så mumsigt! Christoffer har köpt oss en ny grill...å idag vart det premiär på den. Grillat kyckling som legat länge i en gosig marinad...å så grilla vi grön färsk sparis...mumsig värre=) med diverse tillbehör...

Å nu e det dax att ta tag i studierna igen...tenta is comming up...orka?!
Bara nga dagar till....sen e det "sommarlov"..såååååååååååå nice..

Skall jobba i morgon, nere i hamnen..sen skall vi åka upp till Dalsland - Christoffers föräldrar bor där.
Visserligen skall jag plugga en del men å andra sidan så kan jag ju vara med å umgås på kvällarna iaf...

Have a nice day and weekend....I will be back...=)

30 grader i helgen!!!!!!!!!!

Vilket lovely väder å varmare skall det bli säger dem, typ 30 grader i helgen!
Så alla blekisar på med bikini/badshorts å ut å pressa....undra om man vågar gå i havet än? Vad kan det vara? 14 - 15 eller? Alldeles för kallt för gammla kärringar iaf=)

Har gjort små käka lappar med alla frågor till dem 2 tentor vi skall ha nästa vecka, så att man lätt kan ta med sig dem å på så sätt plugga var man än befinner sig!
Smart va? Fast det va inte min ide utan jag får tacka Tezz för den idén! ( tror det va du)

Hoppas att vi får en sån här sommar HELA sommaren.....I LOVE IT!

hmmm

Våra lärare är minst sagt ett kapitel för sig...?! Nåt snurrigare får man nog leta efter....Vet inte riktigt vad man skall säga mer än så....!
Idag e det sista dagen denna vecka.... fast andra för mig då jag legat sjuk...Känner mig nu helt återställd iaf å det e jävligt gött! Hatar att vara sjuk!

Å vilket underbart väder vi har här oxå på västkusten=)  

lite bättre...

Svettas som en gnu.... måste vara ett tecken på att febern är på väg att dra?! Jag hoppas verkligen det, för i morgon e det tenta å det vore ju bra om jag kunde göra den + att jag kan plugga ikväll om febern försviner... Fan vad matt man blir av feber. Orkar absolut ingenting...

Å herregud vad massa skit det går på tv.n på dagtid!

- Doktorn kan komma
- nya tider
- skilda världar
-glamor

För att nämna några????? Seriöst!! Hade jag jobbat kväll å detta vad det som erbjudes så hade iaf jag inte längre betalt tv licens....Hur kan dom ens kräva det?
Finns det inte bättre å framförallt NYARE tv program??

Hello=)


hatar att vara sjuk

Fy fan vad jag mår skit....Det senaste dygnet har vari för jävligt! Feber, frossa & en jävla huvudvärk.
Det suger verkligen - gick upp i morse å verkligen försökte med piller å mat å tänkte att jag orkar nog gå en liten stund iaf så att jag kan vara med på redovisningen.....men icke...det va bara att inse fakta å krypa ner under täcket igen..

Helt alvarligt så har jag typ sovit i ett dygn?! Va vaken en stund vid 12 - 13 igår å kolla på "hem till byn" eller vad fan det heter? (skit program) sen sov jag ....va uppe å hämta Christoffer....fick be honom köra för jag va en ren trafikfara - då allt snurra å jag mådde allmänt illa.
Sen gick jag å la mig igen å sov,sov å sov...

Det suger att vara sjuk!!!

sjuk å ynklig

stackars mig... ligger här sjuk å ynklig....Mår skit!!
Känner mig helt yr å så har jag kräkits...usch - det e fan bland det värsta som finns!
Skulle ha jobbat i hamnen idag men istället så ligger jag helt utslagen på soffan....å här tjänar jag inga pengar men vad ska man göra?!
Hoppas att det går över snabbt - Har inte tid att vara hemma...Tenta på onsdag å redovisning i morgon så då måste jag vara frisk...please!!!

Nu skall jag krypa ner under täcket å fortsätta vara ynklig.....

shoppat..lite


span på grannar

Vad skönt det e å vara helt utvilad...Somnade som en stock igår efter filmen.. Sitter å kollar på nyhetsmorgon(vuxenpoäng) Å skall strax ta tag i lite plugg. Tänkte senare ta en sväng på stan å kolla lite i affärer....se om jag hittar ngt snyggt - Nåt snyggt lär det väl finnas men till ett bra pris. Måste tänka så när man e student....

Tog min morron cigg på balkongen nyss å där ifrån har jag fullt span över vad mina grannar sysslar med, huset snet över - längst upp bor det en tjej som nästan varje helg har Herr besök (olika)
under henne bor det 2 killar varav den ena har en rosa vattenkanna, rosa handskar å håller jämt på med sina växter på balkongen- 9 av 10 gånger jag e på balkongen så e han ute å sköter om sina små blommor.
Sen e det nån som bor som har en svin fet kisse katt som alltid ligger å gottar sig i solen, han e fetare än Fjant...de säger en del!
Sen e det en kille som brukar stå å spänna sig så fort solen tittar fram å han har inte mycket att spänna sig över.
Å lägenheten längst upp bor ett par å mannen i huset brukar stå där iklädd endst kalsonger å typ varje morgon verkar det som om han skall kolla om den sitter kvar (dicken) då han e där å gräver nåt hejdlöst!!

Hehehe

Gräsänkling

Är "ensam hemma" å det är inte så ofta jag e det, rätt gött ändå...att bara få vara själv ibland.
Tror att alla behöver vara det emellan åt, iaf jag!

Ligger å kollar på Ocens eleven...bra film å en massa hunkar med=) Attans att jag glömde köpa godis förrut...för nu när jag har gosat till det i soffan med mysbyxor å allt så orkar jag ju knappast traska ut å handla.

Dom hade ställt en container utanför idag med så att man har chans å slänga lite skit...som man samlat på sig...typ hela vinden full av saker som man aldrig användr å lika gärna kan slänga, istället för att det skall ligga där och skräpa!
(fick slängt lite)

Nu skall jag återgå till min mysfredag!!
 

Full fart...

Fan vad mycket jag fått gjort idag...Å det e så jävla gött!
- Skrivit färdigt alla frågor till säk-provet
- skrivit färdigt alla frågor till juridiken
- tvättat -
varit å handlat mat, apoteket & systemet! -
 varit ute å joggat i skatås

Jag är grym!! ***** Peace-love / Cicci

Starkt kaffe!!

si så där 2-3 koppar sen skall jag ta tag i plugget, Har 3 tentor kvar! En i säk (skyddsåtgärder),del två juridik,it tenta och så en redovisning på tisdag. Skall gå igenom allt å lägga upp det på ett bra sätt! Såg ni på schlagern igår?? Tycker klart Sverige va bäst! Den som skulle vara störst konkurans enligt tv va ju Ukraina, jag håller dock inte med! Den låten sög!! Skall bli kul att se hur det går på Lördag!! tjao!!

Briljant sagt av vår lärare

Har haft genomgång av vårat säk tenta idag...många frågor å jävligt luddiga svar..Å en briljant komentar från en lärare/föreläsare...
Jag sa:
- Ni kan inte ha med "likalåsning" p.g.a. att vi aldrig gått igenom det på lektionen och hade man inte det på praktiken så kanske man inte har en aning om vad det är för något. ( + att det inte står i läroböckerna) 
Han svara:
- de hör man nästan på namnet å anars får man använda huvedet.....?!
Å där sluta jag lyssna på vad han sa.... började istället måla små stjärnor, hjärtan å annat trams i boken...

Godermorgen..

Å vips så va det morgon....Ändå gick jag å la mig gubb tidigt igår...typ innan Greys anatomi...ja precis - jävligt tidigt!
Natten gick ändå väldans fort....Det är ju sällan man hoppar isäng så tidigt men igår var det behövligt. Satt å läste i juridikboken å kände verkligen hur ögonen gick i kors!!

Idag skall vi ha säkerhet hela dagen, mitt huvudämne så det skall bli kul!
Känns som om det va ett tag sen nu - å så har jag en gås oplockad...hehehe=)

(många sjuka uttryck det finns)

Ha den bästa dagen/ C


Diskmaskin

Hade inte varit fel..det suger att diska....Speciellt när man e sambo å det bara e en = jag som diskar....grrrrr!!!
yea yea Ilands problem i vanlig ordning...men ändå=)

Vi har haft tenta idag å de gick ju bra..tralala (Komunikation) å så fick jag reda på att jag klarade juridik tentan />grym e jag....Där ser du Roland...de e dig det e fel på!!!!!

Vi skall ha JP i morgon å det värsta e att han kommer få ta hela smällen...om vår lärare Roland som underkäner halva klassen??? å sen ändrar högt å lågt på folks resultat....Hur kan man räkna fel på 13 poäng....Duktigt tankad när du rätta eller??? Ge nån underkänt å sen ta tillbaks...hallo...hur står det till där uppe? Lyset e på men ingen hemma??

Nej nu skall jag läsa lite i juridiken inför tenta 2....å sen fixa lasagne...sen skall vi åka å hälsa på en polare (AKI)som precis flyttat till ny bostad=)

Ha det gött/ C

Utmattad....

Jag är helt slut...det tar på krafterna att passa en liten bebis...!
Vi har dansat å nynat till en massa barnlåtar... typ "en elefant balenserade"  å " klapp i händer affär" mfl, jag har gått runt med en 9 kg bebis i ett bärsele så jag lär få lite ont i korsryggen i morgon. 9 kg känns mycket tyngre efter ett tag......jag lovar=)

Nu skall jag bänka mig framför Desperate housewife....eller snart iaf...börjar om en timma. Så kanske hinner med lite plugg oxå.....vilken prioritering?!

Ha en grym kväll/ C


Hej hopp

NU skall jag dyka ner i böckerna....Jurudik e det som är på schemat...känner mig inte jätte motiverad men det hjälps inte.
Några veckor kvar denna termin så det e bara att hålla ut.

I eftermiddag skall jag vara barnvakt åt lille Maximilian, lille sötnosen....Mosters lilla hjärta!
Han är ganska exakt 8 månader nu...fan va snabbt det går...?

Va ute på balkongen å tog en cigg å det e ju svinkallt i lufften..brrr - Kan inte sommarvärmen komma tillbaks!
Vill ha sol & värme....lata dagar på stranden. ..
Har fått reda på vilka tider som gäller i sommar å ena veckan så skall jag jobba tidigt 05:45 till 14:00 ( Jävligt tidigt)
sena veckor 12 - 20.... lite mer humant...
skall jobba v.24 till v.31.....sen två veckor ledig. NICE*

C

ang inlägget innan

trodde att det skulle dimpa ner 780:- kronor idag.... vi skulle få det som ersättning när vi va med på konståknings vm.... men dom pengarna lyser med sin frånvaro!!!!!!!!

deppig

Vill inte gnälla med jag måste ändå....................kan det inte snälla vara fredag å lön.....behöver pengar nuuuuuu
Sist det va så här illa ....ja minns knappt när det va...typ 10 årsen å jag nyss hade flyttat hemifrån å inte lärt mig hantera pengar....då fest & kläder gick före allt annat...då levde jag på makaroner, nudlar å buljong...
Det e typ de jag (vi) kommer få göra denna vecka med... hade lovat mig själv att de aldrig skulle bli så igen....

Man kan ju bli deppig för mindre....
Har inte ens ett jävla busskort så att jag kan ta mig till å från plugget......ska jag tjuvåka??? hmm fint å åka fast för=)

mys söndag

Idag blir det mysa hemma med pizza & film....ska göra så lite som möjligt....
Måste hitta en bra film bara..förslag??
Ibland e det rätt gött å bara inte göra något alls.....
Trist nog så måste jag nog pallra mig ner till affären å köpa godis....synd att de inte finns home delivery på det oxå!

Ha en skön söndag!

SUTTONDE MAJ!!

Norges nationaldag. Dom klär sig i folkdräkter å ser rätt fåniga ut... hela carljohan e en stor folkfest! Vart dom än befinner sig så firas det iaf...å visst - vi blir lite avis...att vi inte har det så i Sverige...?
Äntligen så har det ju iaf blivit en "röd" dag som innebär ledighet för dom flesta.
Tragiskt nog så kan ma ju knappt yttra Sverige eller hissa sin flagga utan att bli kallad rasist...för visst är det så i vårt avlånga land?, här e det knappt tillåtet att fira sin nationaldag.... Vi borde precis som vårt kära grannland fira med pompa å ståt!!!

Matchen igår.....ja Sverige kämpa bra men de höll inte hela vägen...så e det ibland!!sport e en del av livet

eller hur?? Det tycker iallafall jag=) Hos oss e det jag som står för den delen...hihi
Medans jag har bänkat mig framför tv:n med ett glas vin å tänkte kolla på hockey..hela kvällen ¨så har Christoffer gått ner till sin bror..han e måtligt intresserad av sport...inte alls - så länge det inte e motorsport då.
Vilket jag inte e så jätte road av...

Handboll - Hockey - Fotboll - friidrott - det kan jag bara inte vara utan. I LÖV....

surullinen että te hävitä ottelu ....tämä mielipide ollavielä sinä Aki!

Ole ole ole ole....................toivoa Sverige voittaa


Tjao bella!!!

Hockey kväll...

Först skall man ju se vårat kära grannland få pisk=) hehe ( nåt säger mig att det här kommer jag få äta upp)
Sen skall ´Sverige spö skiten ur Canada...håll tummarna nu....

I morgon e det Göteborgsvarvet å hatten av för er som skall springa - själv har jag gjort tre varv....förhoppningsvis skall jag komma tillbaks i samma form nån gång!!

Men inte just nu...hehe... sen....hmmmm* Tänkte iaf kolla på det imorgon om det e gött väder - vilket vi självklart hoppas på eller hur?


sego dego..........

Så sego nu.... ikväll blir det bara slappa framför tv:n....tur för mig att det e min "bästa" tvkväll då...med GW å allt..hehe
Då kan jag ligga här å bara vara allmänt seg med gott samvete....!
Synd att jag inta har godis hemma för det hade suttit fint...eller chips å dipp..mmmmmm
Undra om jag kan muta Christoffer - så kan han springa ner å köpa nåt..

Have a nice evning/ C

Sverige vidare...

Efter en riktig rysare...så gick Sverige vidare. Nu väntar Canada i morgon och om vi går vidare därifrån så hoppas jag att det blir Sverige - Finland i finalen.
Det är alltid kul att möta vårt kära grannland. . . Ni minns väl os finalen 2 - 1 =) då va ni inte så tuffa Aki...? hehe

Skall iväg å jobba om en stund men innan det skall jag möta syster yster i stan å ta en kaffe....  å lille Maximillian...världens sötaste!
å här e mitt andra hjärta......Oliverhej svejs!!


bla bla bla

Försöker få med mig Christoffer ut å promenixa i skatås...det går väl sådär=) inte alls med andra ord....
Känner att jag måste röra på mig å mitt träningskort har gått ut å just nu har jag 0 pengar att köpa ett nytt för.....

Vi hade debatt i plugget idag å det gick bra!! Gött=) det avklarat iaf....Vi fick veta att vi som jobbade som volontärer under konståknings VM får 790:- å det kunde liksom inte komma mer lägligt....yiha
Är ju pank som en kyrkråtta...

Ikväll e det HOCKEY Sverige möter tjekien...det luktar vinst.....eller??

Å snart börjar EM i fotboll å sen e  det dax för OS i Kina! Vilket sport år det kommer att bli....hehe GÖTT
I LIKE IT.....

hej svejs!

skilda sovrum??

Godmorgoon i ottan.. Christoffers väckaklocka börjar tjuta l 05:30 å den ända som vaknar är JAG som inte skall upp förren halv 7....så jävla irreterande!!!
Å så här e det varja morgon... fattar inte hur man kan sova så hårt som han gör!
2 klockor som tjuter... så man tror öronen skall trilla av skallen....- det här med skillda sovrum kanske inte e en sån tokig ide???!!

Välförtjänt glass....mmmm

Efter att ha sprungit omkring här som en skållad råtta så tycker jag att jag är välförtjänt en glass...mmm mumsigt!
Har dammsugit, tvättat golven & dammat...allt för utom "det lilla rummet" som är ockuperat av vår bortsprungna inneboende=) hehe
Gjort iordning Christoffers garderob - vikt allt snyggt å så lagt allt på sin plats.
Hunnit tvätta två maskiner och varit i affären å handlat mat... så visst va jag värd en glass... ?


Nu skall jag skriva ner mitt manus för i morgon ... då vi skall ha debatt om DNA register... kruxet e att man inte vet om man skall vara för eller emot än... de får vi reda på i morgon. Så det gäller att kunna båda delarna!

Tjao!

21 juni

Då kommer sex in the city filmen.. å jag bara måste se den!!! Har kollar på trailen å det utvecklade ett stort behov av att se den.... måste nog se den på bio med...Det e ju så bra!! (serien alltså)

Vi skulle ha juridik idag... kände att jag lika gärna kan läsa det här hemma...  å få lite annat gjort oxå...typ städa...som har kommit lite på efterkälken....det e såååå tråkigt men måste ju göras och det e rätt gött när det är gjort...

so long...=)

....

Har jobbat å idag va det verkligen full fräs... timmarna bara flög förbi...gött när det e så...!
Är på jakt efter en LIA plats med=) har ringt några samtal idag...men utan resultat...

- en kunde inte
- en hade många nya att lära upp
- en va inte inne på kontoret...

Det e roligt nästan jämt....  å mi lärare säger att jag måste ha lås lite iaf... å hur intresserad e jag av lås? svar: NOLL
max nån 2-3 veckor sen vill jag hålla på med ngt som intresserar mig...

tjao bella....


sol & hav


Gårdagen va super nice* Jag & Christoffer drog ut till havet å låg där å myste, Vi badade inte men tro det eller ej det vart rätt många andra som låg i å plaska...brrrr kallt.
För min del får det nog allt bli iaf en 20 grader.

På vägen hem sen stannade vi till på en mysig restaurang med typ grekisk taverna känsla.. käkade å Christoffer tog en öl..jag lyxa till det på en fanta..hehe=)
Va rätt trött på allt med alkohol..mned tanke på att vi slog klackarna i taket på deep i lördags...

Sen va det fett överkurs i går kväll - träffade min debatt grupp (skolan) på en söndag......hello...ye ye....life is a bitch....

Ha det bäst/ C

I LOVE ATT VARA TJEJ

I går så hade jag en VÄLDIGT "sjuk" man..hehe han vart bakis som ett djur.....låg å sov till 18:00 - då väckte jag honom å hade grillat...alldeles själv...å det slog mig att det e nog första gången nånsin som jag grilat själv...alltiid annars så brukar ju typ tjejen stå för allt annat å killen för just själva grillat....typ vända på köttet å ändå ta åt sig hela äran!
Så igår satt jag på balkongen å tog en kall öl å vände lite på köttet å kände mig som en man..=) hehe
Fast jag hade aldrig velat byta.....no way....I LOVE ATT VARA TJEJ


Man får älska rosa utan att vara gay
man slipper bära allt tungt vid flyttning
man behöver aldrig byta däck på bilen eller annat tråk med bilen....(bara köra det roliga....)
behöver ej klippa gräs,måla om huset,eller annat mans göra....
å e det nåt man vill göra som e manligt så kan man alltid hävda jämnställdheten..hehe=)

man behöver inte betala på krogen...går före i köerna mm...listan kan bli hur lång som helst!!!

Det e helt enkelt bäst att vara tjej....

NEW YORK

yes here we go...=)
Det skall bli så sjukt kul....det va det som va hemligheten...nu vet hon så nu behöver jag inte vara tyst om det....hehe
Visserligen har jag typ berättat det för alla andra som inte känner Pernilla...men ändå.. nu kan vi snacka om det  helt öppet!! Gött! Den 19/9 bär det av.... å så kommer vi hem den 25/9. 5 nätter å 6 dagar... ååå vad vi skall shoppa.....
Bo på Manhattan...dricka goda drinkar....shoppa...äta gott å ha allmänt skit skoj!!!

Va bara tvungen att skriva av mig....har hållit det hemligt för Pernilla sen januari.....

Grattis Pernilla!!

Grattis på den stora dagen!!! Jag hoppas du får en sjukt bra dag.... åå vad jag vill berätta...men får hålla mig lite till....

Idag skall det bli runt 25 grader ute har vädergubben på tv sagt... vi får hoppas på att han har rätt!
Jag hoppas så innerligt att det blir en varm å solig sommar iår... så ens typ genomskinliga bleka kropp kan lagra i sig massa sol å massa energi....i need it!!!

Nu skall jag hoppa in i duschen...../ C


Godafton

Är seg å trött..ligger utsträckt i soffan...hade tänkt plugga lite nu när jag kom hem , men känner inte alls för det. Så då skiter jag i det....
skall nog bara ligga här glo på nån film... eller köra lite tjejmys...typ ansikts mask - måla naglarna å sånt.... skall ju hämta Christoffer senare...nån gång inatt när dom har festat färdigt....
Annars hade det suttit fint med ett glas kallt rosé vin på balkongen... får bli en annan dag=) typ i morgon!! hehe..

Å i morgon fyller Pernilla år!! Grattis gumman... 30 .....hon kommer få en "liten" överraskning i morgon...=) Mer kan jag inte säga.....hehe

nää nu skall jag soffta....ha en skön kväll!!

JIIHA:::::::::::

Snart helg...jiiha!!! å det skall bli väl behövligt! I morgon skall jag sova läännggee.....längtar.. - så segt att vakna till väckaklockan...

Skall iväg å jobba strax 9-5 sen är jag gräsänkling i kväll så det blir nog middag hemma hos mamma å pappa hade jag tänkt mig.
Dom skall säkert grilla å det finns inget bättre än att sitta på "vår" underbara altan å må gott i solen!

Har lovat att agera taxi ikväll/natt åt Christoffer å Claes..dom skall ha partaj med jobbet...grilla å dricka öl=) Underbar dag för det!!!!

Ha den bästa dagen/ C

Träningsvärk....iiiiii

Vaknade med en duktig träningsvärk i benen....hihi=) Men måste säga att det va rätt kul iaf... blev riktigt sugen på att börja träna igen - ordentligt!
Då är det ju perfekt att sätta upp små mål typ Göteborgsvarvet eller Vätternrundan. Så att man har något att träna inför.
Hade varit kul om nån mer ville hänga på... det blir alltid roligare å lättare om man e fler som tränar.

Har alltid viljat göra den svenska klassikern....Lidingeloppet 3 mil teräng (löpning)
                                                                                   Vasa loppet  9 mil skidor
                                                                                    vansbro simmet 3 km 
                                                                                    vätternrundan   30 mil på cykel

eller tjejklassikern...lidingöloppet 1 mil
                                     vasaloppet     3 mil
                                      vansbrosimmet 1 km
                                      vätternrunt           9 mil

nån som ska me=)

VÅRRUSET

Hej å hå idag e det dax för vårruset...vilket jag skall springa alt jogga runt...hehe=) skall bli skönt att få röra lite på fläsket=) typ som om det skulle hjälpa!!

En mindre tenta att tänka på iaf.. har gjort juridik tenta idag..phu!! Skrev på allt å så men nu förtiden så vågar man ju inte säga varken bu eller bääää... Fan ta dig roland!!

Nu skall jag göra en inlämningsuppgift tills i morgon....i kommunikation...Läran vi har i detta ämne e minst sagt suverän!! Egon.... han e grymt proffsig å kunnig... å måste tillägga att han e typ 75 eller nåt....å jävligt rolig!!

Till middag idag blir det falukorv å stuvade makisar.... i know....men men det e rena lyxen om man jämför med  resten av månaden, för då blir det ett paket nudlar om dagen! Håll till godo....

irreterad..

E det inte de ena så e det ta mig fan det andra....MORR!!
Nu har det hänt ngt med bilen... rutan på passagera sidan går inte upp....ALVARLIGT...blir så jävla trött!!!!!!!
För det här e precis det vi behöver = NOT... vi har inte ens råd att lämna in skiten....
Seriöst..man skall fan inte ha bil.... kostar alldeles för mycket å e det verkligen värt det?? jo ibland så e de ju faktiskt nödvändigt... speciellt om man jobbar ute i hamnen å det inte går att ta sig ut på något annat sätt... hade varit perfekt om man jobbade å bodde i samma område så man slapp det här med bil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nä nu skall jag sätta mig i solen på balkongen å plugga slut klämmen iinför TENTAN i morgon...... å just det vi fick en uppgift till i skolan idag... inlämning på minst 4 sidor + redovisa i 15 minuter....på juridiken... för vi hade ju inget annat att göra=)

tjao...


jävligt trött på denna idiot inloggning

Sen dom ändra denna blogg så har jag vid alla tillfällen jag försökt logga in blivit nekad!!!!! Å nu börjar jag bli jävligt irreterad.... så om det inte slutar jävlas så tänker jag byta blogg...
Kan inte hålla på att behöva skicka efter nytt lösenord varje jävla gång!!!!!!
Man tappar liksom lusten med att blogg då......................

hahaha

Här följer ett stycke ur en av våra grundlagar....

varefter den högborne furstes, Svea rikes utkorade kronprins, hans kungl. höghets, prins JOHAN BAPTIST JULII av Ponte-Corvo manliga bröstarvingar skola äga rätt till den kungl. svenska tronen, samt att Svea rikes styrelse tillträda; av Konung och Riksens Ständer gjord och fastställd på urtima riksdagen i Örebro den 26 september 1810.

hahaha.... rolig svenska å läsa eller???!!!!


Dålig karaktär

Riktigt dålig karaktär har jag!!! Usch å fy på mig.. Borde ha gått upp kl 8 å pluggat men icke... nej igår när vi hade tänkt ta en lugn hemma kväll så ja, Kom Henke & Hanna förbi - Vi satt på balkongen i solen å tjöta skit... lite vin åkte ner å sen bar det av till en fest.... ajaj så vi snubbla hemmåt vid 05:00 på morgonen!!
Vilket resulterar i att jag idag e jävligt trött å sleten... inget vidare när man BEHÖVER plugga....

Har iaf satt på starkt kaffe nu så får väl se om jag piggnar till.... i hope so...

Dom hade med sig sin vove oxå - den e super söt!! Bara 5 månader... jätte kul med djur - dock inte när man har en vit soffa som idag e full av svart hundhår...grrrrr
Därav anledningen till att jag inte vill ha djur... iaf inget djur med nån form av päls...man måste ju städa hela tiden..vilket e jävligt boring

hej hopp!!

Ghost

Vi va hemma hos Sofia & Claes igår å grilla på deras altan i solen!! Nice* God mat å trevligt sällskap.
Drack vin -så vi sov över där - Grejen e det att det spökar där... iiiiii scary ha??
Dock så har jag aldrig kännt något men både claes, sofia å felicia har märkt av det.... så de e lite läskigt....


Dagens aktiviteter blir följande: Plugga, plugga & plugga...
Roligt nej men dessvärre nödvändigt..  så nu skall jag dyka ner bland böckerna...

C


kastrering på gubbslem

Kollade just på efterlyst å dom har i sthlm på ett sjukhus en egen avdelning för våltagna kvinnor - fy fan va hemskt.
Att det skall behövas är helt sjukt, frågan  e  vilket sjukt jävla samhälle vi lever i.
Undrar vad som rör sig upp i huvedet på såna patetiska jävla äckel svin slisk gubb slem!!!!

Man borde rada upp dom på rad å ge dom en kastrering utan bedövning å sen märka dom så att alla ser vad det är för snuskgubbe.

usch!! 

nu e det insider...

fattiglapp

Japp - tragiskt!! Det är det värsta med att plugga att jag inte har några pengar!! Varje månad blir jag lika frustrerad..... Förr så hade vi typ 40.000 minst ut varje månad ihop jag & Christoffer å typ räkningar på 15 000 så då kunde man leva rätt gött... är inte van att behöva snåla å inte kunna gå ut ect.... and i hate it!!!

Det gör de inte lättare nu när det kommit en massa oväntade utgifter å alla pengar e slut....gött att man e pank å de e den förste i månaden..jippi yeey!!
bara 24 dagar kvar tills man får pengar igen.....

får leva på nudlar denna månaden....

RSS 2.0