Wiiii

Onsdag och sket väder...tur att jag börjar kl 16 idag då...helvete! Jag som ville sola!!!!!!!!!!!
Fast nu börjar det klarna upp lite så får väl se om solen hinner titta fram innan det e dax att ta sig till jobbet.
Hoppas det!

C

Familjen

xoxo

H E L G E N

Så va det måndagsmorgon igen, Fredagen va jag på Metaltown...yeah! R gjorde ljuset där så fick gå backstage - kollade på Reimstain & Sabaton...bra o yes it was! Men måste tilläga att vilken "freakshow" och då menar jag folket som va där..eller iaf typ 70 % av dom som va där...haha...kallas tydligen gotich eller nåt liknande..stilen asså=) blått/gult/rosa hår...full sketna med tatoos & percingar ( gillar ju det men här va det sååååå överdrivet) kläder som jag vet inte...typ "se mig"...vi jag och proppen har en teori om det där... typ fulast vinner!men jag låter den vara osagd eller oskriven här...!

Lördagen jobbade jag  och sen begav jag mig till Skaracity=) Gårdagen va det mys med familjen! Fiskade, grillade & hängde! Mycket mysigt!
Min baby skämmer bort mig,,,, världens sötaste! fixar en asa go frölle med färskt bröd, goa pålägg & färsk juice som du pallrar dig ut och köper! å en bukett med 10 röda roser så här på morgonkvisten....love!
Förra veckan fick jag en DG klocka...... ! Du skämmer bort mig!

xoxo

LÖV

Wihooo.... bröllop i vårat avlångaland! YEAH! Troode jag skulle klara mig ifrån tårar men icke....tårar har runnit längs mina kinder och fick till och med snyta mig en gång...! Att jag e en sån känslig människa!
Grattis till Vickan & Daniel iaf!

Sitter på jobbet och hoppas att tiden ska gå fort... segt som fan just nu!
Vet att mina uppdateringar lyser med sin frånvaro..men har jävligt massa att tänka på just nu och det är av sånt material jag inte vill dela med mig till omvärlden... mer privat "dagboksskrivning"

see ya!

sjuk....

sjuk


Fy och usch...blä..vill inte vara sjuk!
Vaknade och va kanon förkyld...en näsa som rinner och en röst som e på väg bort..blä...
tack och lov för nässpray & treo!

later!


aaaaaaaa

Så jävla ont i ryggen..helt galet! Trodde jag hade sovit konstigt och att det skulle gå över men icke... Blev bara värre och värre i går...aj aj.'
Knappt kunnat sova inatt.. men nu har jag slängt i mig lite starka piller så hoppas det blir bättre.

Fotbolls VM börjar idag..jihaaa! Trist att Sverige inte e med...men uppenbarligen så va dom inte så bra. Ska hålla på Danmark i första hand och England! Kul hur som helst med lite fotboll att följa!

tjing pling

Wihooo

Skatteåterbäring..tack! 15 lax..danke danke....mmmm shopping står på tur....aaaaa gillas mycket!


see ya!


B A C K....

4 dagar tog det...sen fick jag åter igen lust att blogga=) På mitt vis och när jag har lust..det e ju det som e det fina när det e m´MIN blogg..haha!

svenskaflaggan

Nationaldagen igår då... såg ett program på tv där dom gick ut och frågade folk om dom visste vilken dag som va Sveriges nationaldag...tro det eller ej men över hälften dom frågade hade ingen aning..?! Seriöst?
Börjar svensken bli lika blåst i  huvudet som Amrekanarna? Det borde väl verkligen vara allmänbildning eller?
Yeah yeah....

C

the end

Som ni säkert märkt så har ´jag bloggtorka nu...kanske återkommer kanske inte..får se...

så tills dess eller för alltid ha det bäst!

see ya!

RSS 2.0