?!

Vilken seg dag...kunde ju självklart inte somna igår..?? Så efter att ha legat å stirrat i taket i timmar så börjar man fundera på såna sjuka saker som jag typ inte brukar tänka på...typ liv efter döden..bla bla så då kom jag ju in på spöken å andar å sån skit..? Alvarligt talat Cicci? Till slut va jag ju så rädd att jag va tvungen å tända en lampa...å kolla efter monster under sängen....(tuff tjej detta)....så somna jag till slut iaf,,,sov kanske 3 timmar innan klockan ringde å det va dax att kliva upp, jiha=)

Så har känt mig duktigt seg idag...druckit massa av espresso...typ som om det har hjälpt...nix pix!

Skall packa nu iaf..Sthlm i morgon...säkerhetsmässa - blir nog intressant.

ha den bästa dagen/ Cicci


sego....

Jätte kul fest i går,,dock lite sleten idag..hehe=)
Pappsen blev jätte glad för sin present som han fick av mig, syrran & mamma, en resa till Skottland.. whisky resa..
Vi festa hela natten..har typ dansat med varenda granne,släkting & annat löst folk!
rockade loss med mormor..=)

ska nog sega vidare nu å kolla på nån film.....

C

Grattis pappsen!!

Pappa 60 år...gammal gubbe nu=) hehe.... Så idag blir det fest....kul!

Tur att min väska äntligen hitat hem...efter att den försvann nånstans i bryssel på väg hem....kul när man har shoppat massor å allt e i den...men nu e den hemma igen....gött!
Å jag har ju köpt två olika jätte snygga kläningar tills ikväll....en rosa å en svart..vet inte vilken jag skall ha..syrran får nog kolla å se vad hon tycker...

ha den bästa dagen alla/ cicci

I LOVE NY

Vilken underbar stad! New York rockar...! Jag var beredd på att det skulle vara stort men inte SÅ stort...allt är gigantiskt.
Vi har haft sjukt kul..shoppat, ätit massa god mat  å druckit goda drinkar..varit på helt fantastiska klubbar & sett en massa spännande grejer.

Vi har bland annat varit på frihetsgudinanempire state buildnig - Centrla park - kina town - littel Italy - Soho - time squre - broklyn bridge

å en massa mera...Jag å en cosmopolitan.................=)Lite shopping..the naked cowboy.... (han står alltid på time squre)broklyn bridgeute nånstans... vi lärde dom dricka svenska "järn"......försökt hitta fernet..men vi fick nöja oss med jäger..Alex utanför trump tower

fler bilder kommer senare när jag laddat över dom på datorn.....

Ni som inte varit där..åk dit...å ni som varit där åk dit igen....I LOVE NY


nu närmar det sig................

Med storm steg..hehe=) Det skall verkligen bli sjukt kul. Shoppa,shoppa....å shoppa..I löv shopping!!
Å det finns så många snygga skor..har kollat ut massor av ställen som jag måste besöka.

Vart å tränat med syrran idag å jag har redan ont i hela kroppen....så det kommer vara ett helt projekt att komma ur sängen i morgon..men men så är det.

Skall bli bättre på att uppdatera..lovar=)

hej hej!

mamma mia here we go again

Såg den en gång till på bio..så bra! Å han pierce Brosnan e duktigt snygg=) En film man blir glad av...

I fredags kände jag att nu få det vara färdig deppat....dax att bryta ihop å gå vidare...Vet att jag har en lång väg tillbaks men det kommer att gå. Jag kommer inte gå in mera detaljerat angående detta - Bara att vi separerat å att jag nu e singel!

Mitt första steg va att shoppa lite nya snygga kläder..konstigt men man mår alltid bättre av lite shopping eller hur?
Ett ex antal tusenlappar senare vart jag på ett betydligt bättre humör..fick ändå lägga band på mig så att jag har mycket att shoppa för i U.S.A.... det börjar närma sig...så kul!!!!

På kvällen blev det lite vin med några vänner..nice** Mindre nice att jag va hemma vid 03:00 å skulle upp kl.05:30..va inte helt pigg..hehe
Lördagen va vi i Tyskland å köpte alkohol..(jag & Pappa) han fyller ju 60 gubben...så han skall ha party om nga veckor...vart hemma igen vid 18 på kvällen å då blev det en snabb dusch å därefter privatfest hos Sara som fyllde 25. Grattis bruden! Vid två snåret slank vi in på Deep där vi svängde på dom lurviga=)

Kommer jobba nu måndag, tisdag kväll...så det blir till att köra dubbelt..men så e det....får tänka på shopping i New York!

Tjao bella!

pause

Tar en blogg pause på några dagar.....

Måndag igen...

Fan vad helgerna går fort..alldeles för fort=) Borde vara tvärtom ist...jobba 2 dagar å sen ledig i 5..hihi
Hade varit nice**
Måste säga att jag tyvärr inte e helt nöjd med min praktik heller...morr...fattar inte varför man tar emot praktikanter om man ändå inte har vettiga uppgifter...det ända som givit mig något e att jag fått göra ritningar. Det lär jag mig iaf ngt på!
Har själv kommit med idér om vad jag skulle kunna göra.. får väl se..hoppas det blir bättre. Har liksom ingen lust att börja söka ny nu...orkar inte det.

Igår hade jag å syrran film kväll, vi kolla på Sex in the city filmen = väldans bra! Sen kolla vi på Jiddra inte med zohan = sjuk film....men jävligt rolig..skratta massor!!
Å så käka vi Pizza...inte bra för figuren..hahaha=)

Måste bara säga oxå att MORGONGÄNGET e tillbaks=) Som jag har längtat...ny frekvens...104,8....!
Dom har skrottat lugna favoriter..(thanks for that) å där e dom nu..en ny rockigare kanal=) Gött e de=)

RSS 2.0