Kärleksmums...
Jag har bakat kärleksmums...  åååååååå va gott tänker ni nu... jo visst i vanliga fall..men vet inte vad som hände... tycker dom blev torra som fan...! Får nog göra en  ny plåt=)

puss // C


no no...

nej nej ingen bebis än....ååå denna väntan... going crazy=) Just nu känner jag att jag inte oorkar så mycket & att jag i princip inte har lust för något alls...

later // C

Längtar...

Nu vill jag att bebisen ska komma......

stork
love // C

xxx

 Har varit iväg med syrran & inhandlat pressent till min kära mor idag ... Ni glömmer väl inte av er kära mammy på söndag? För er  som ej har koll så e det morsdag=)

Sen hade jag "date" med sofie... vi tog en fika & kolla runt lite.  Det finns så mycke snyggt nu... längtar tills jag kan handla vanliga kläder igen!!! Å vad  jag ska shoppa!
Verkligen tokshoppa!

Va ju hos Jenny (frissan) i måndags med... nöjd som alltid... härligt att få det gjort nu innan bebis anländer.


det vart allt för nu... tjip tjopDepp...

Japp då va det dax igen för lite filmrecention... PIRATES... yeah! Vi bokade biljettter den här gången så igår vart vi åter igen på Bergakungen.
Vi gick på pirate of caribbien i 3D - Betyg CCC av 5 möjliga... för att det känndes för lite "nytt" ganska förutsägbart.. Depp e ju som alltid strålande men i övrigt så tja..den va okey & absolut sevärd men jag hade mycket högre förväntningar på den. Å ni behöver absolut inte se den i 3D p.g.a inte såna effekter alls... så det va rent av bortkastade pengar.


Nu ska jag iväg till frissan å därefter MVC.... so later on  my friends!

xoxo


hmm..

Godmorgon alla=) Oj vilken sjusovare jag är... får passa på nu medans jag kan.. sen när bebisen har kommit så lär det väl knappast bli sömn maraton iaf.

läser GP å avnjuter en kopp te å så fastna jag i debatten om "barnfriaflyg" -  för att folk stör sig på skrikande ungar.. å ärligt vem fan gör inte det?! MEN samtidigt vill jag poängtera att det finns jävligt många fler störande grupper i samhället. T.e.x illaluktande folk, folk som smaskar & inte har lärt sig tugga med ständg mun..., gnälliga PRO medlemar,svettlanas,rökare mfl.... så vad ska gränsen gå? Knäpp tysta flyg där inget prat tillåts & alla måste vara kliniskt rena & inte avdunstra någon lukt?!  Nej nej...om man stör sig så jävlig så får man väl ge fan i att flyga eller flytta ut i en koja på landet och bosätta sig där själv....

bye bye

 


Fast & Furious 5

Fast and Furious 5
Vi va på Bergakungen igår & skulle kolla på lite bio, första valet vart ju pirate..men då vi i nte förbokat så kunde vi ju se oss i himlen efter platser.. samma visa med THOR - så då blev det  Fast & Furious - Testoronet sprutade, snabbba bilar & lätt kläda damer. En ganska förutsägerbar handling men änndå helt okey rullle.
Jag ger den 3 CCC av 5 möjliga=)

Som alltid underbart att tillbringa kvällen med min love... tanx baby för att du förgyller mitt liv!

Dagen till ära ska jag kolla in varvet... heja på dom som kubbar..  själv så ska jag inte springa av förklarliga skäl. Men nästa år e jag på det igen!
Ha en fin dag alla!

pöss // C

Kungen...

Hmmm... funderar på hur knugen har det idag?!
 Det e nog inte alltid en dans på rosor.... lite hett om öronen nu för tiden...?!

xoxo

vuxenpoäng

Plockar vuxenpoäng så det skvätter om det...jajemänsan! Det har införskaffats MedMerakort till familjen.
Mer vuxenpoäng än så går väl knappt att få?!
Så nu kan jag glida in i affären och ha en sån där piffig sak som man själv scannar alla sina varor med en gång & vips ner i påsen. Sen glida förbi köerna & scanna ut mig samt pröjsa=)
Piff, paff - saken e biff!

tjing pling

16 maj...

Gjorde ni er medborgarplikt i går?! (Ni som nu bor i västra götaland) Vi va iaf å rösta... tydligen va det här det lägsta deltagandet sen 1922...=) yeah yeah - Nog om omvalet!

Har shoppa en skötväska idag, en esprit, svart - sketa snygg & den kommer matcha vagnen galant....!
Fick tag på ett myggnät oxå till vagnen så nu tror jag att allt är inköpt. Allt somman behöver i början iaf..resten lär väl komma efter hand. Så bäbisen det e dax att komma nu!


Esprit skötväska, svart i gruppen BARNVAGNSTILLBEHÖR / Skötväskor / Prisvärda skötväskor hos Köpbarnvagn.se (4007923520895)

löve >// C


Goder afton...Har haft en myskväll med underbara Ebba, Varit på lekparken, plockat blommor, spelat spel & sen haft fredags mys med lite chips & läskeblask!
trött & söt ebba sover sen länge.. å jag har nu bänkat mig framför datorn & går igenom lite planering.
Har aldrig tidigare haft något å göra med F-kassan men nu när jag ska gå på föräldra ledighet är det en del att sätta sig in i, helt klart.

Lisa är på g nu förlossningen..talade med henne förut å då va dom på väg in... shit... spännande!
Håller alla tummar i världen gumman!!!!!

xoxo

nya f-torg...

Har varit på "Nya frölund torg" med Åsa idag.. va en hel del nya snajsiga affärer... fast det e ju rena pinan å gå å kolla på allt snyggt å så inte kuna shoppa nåt.... aaaa va jag längtar efter min gamla kropp så att man kan köpa massa snyggt igen=) F**k i going crazy!!!! Å så galet mycket snygga skor det finns nu med... å klänningar... aaaa!

Nu ska jag inte jobba mer på ett tag... det känns oxå hel galet.. att inte jobba heltid iaf... me jag har svårt att tänka mig att jag skulle kunna vara hemma på heltid... tror inte det e min grej alls.  Tills jag inte ammar mer...sen tänker jag försöka jobba lite grann i den mån det funkar.

hepp, hepp... later on!

soliga tisdag...

har hafft besök av Pernilla & kidzen, Vi gjorde iordning en piknik korg å strosa bort till lekparken. Perffa att sitta i solen å snick snacka lite & barnen kunde leka. Trevlligt!
Så galet skönt väder..fast jag e försiktig med solen..vill absolut inte ha pigmentfläckar...


Å en ny rulle med Pirates of the caribbien kommer nästa vecka.. 18 tror jag det va den ska ha prämier... lätt att jag ska se den i 3D...  film e ju som sagt bäst på bio & i 3D e det oslagbart!
hell yeah - Depp e galet het

xoxo


bah=)

oj oj vad jag e kass på att uppdatera... får skylla på min graviditet.. känner mig allmänt orkeslös.
Har varit på MVC i dag & bebisen har fixerat sig nu iaf... bra det=)
Massa vatten i kroppen nu.. Hoppas innerligt att liten behagar titta ut snart...!

Later on!

Det va la gött, änna=)

Enligt en sifo undesökning så e Göteborskan den hetaste dialekten...=)

1. Göteborgska (18 procent)

2. Norrländska (17 procent)

3. Skånska (16 procent)

4. Värmländska (15 procent)

5. Dalmål (9 procent)

6. Gotländska (8 procent)

7. Stockholmska (7 procent)

8. Småländska (5 procent)

9. Västgötska (4 procent)

10. Halländska (1 procent)


tssss på den=)


Bin laden....

Oj oj vad tiden springer i väg... å huxflux hade det gått 3-4 dagar sedan jag gjorde en updatering här=)
Vad har hänt i världen?! Jo visst The U.S har hittat bin laden &haft ihjäl han... en idiot mindre på vår runda jord...Dessvärre blir han väl martyr för idioterna som stödjer han... tror tyvärr inte att det blir mindre terorism nu...utan snarare att det ska hämnas å så rullar karusellen vidare....orka!!!!

// C

RSS 2.0