What the f**k

Man kan ju inte bli annat än duktigt irreterad när man läser afttonbladet idag...

1. Anna Anka....bara namnet säger ju att bruden e totalt efterbliven - sen jag citerar " det e kvinnans uppgift att vara attraktiv" hmm...har hon speglat sig det senaste deceniet??? Du ser nämligen ut som en avdankad hora som har haft förstoppning i 5 år!!!
Alla hennes värderingar e tagna från amish folket som lever ungefär som övriga världen gjorde för typ 100 årsen.... Blir såååå trött!!!
Kvinnor ska vara hemma å ta hand om sina barn å endast finnas till för mannens behag...?!
Tragiskt att ha en sån syn på sig själv och kvinnor iallmänhet - men åter igen antar jag att hon insett för längesen att hon inte hade nån hjärna och därmed inte mycket att erbjuda världen.
Därtill ska nämnas att hon tycker att man ska vara "en bra mamma" och att hon då självklart har barnflicka som tar hand om hennes barn..hur bra mamma e du då lilla vän??? Du klara inte av ett skit..inte ha ett eget liv, ta hand om dina egna ungar å ledsen att säga det med ditt bäst före datum har redan gått ut...för typ 40 årsen!

2. Avrättningen i USA som misslyckades...Hur svårt kan det va att ta en spruta - inkompetenta jävel! Leta efter en blodådra att sticka i över 2 timmar! Byt karriär dumjävel!
Å allt med humanitet..men det e USA å därmed inte förvånad....dödsstraff 2009 i USA!!!???!!!

3. hundratals letar efter otrohet via nätet..´!
Gör slut på era trista patetiska förhållanden ist å gå vidare...allvarligt talat!

4. Försäkringskassan..e åtalad för att diskriminera gravida??!! Okey - nu e det väl för fan läge att skrota hela den idiotiska verksamheten..bygga upp nåt nytt som fungerar!

morr, morr & morr.......

over and out!

Kommentarer
Postat av: fashionhaggan

jag är helt inne på din linje, har stört mig på samma sak hela dan!

2009-09-16 @ 21:44:30
URL: http://www.fashionhaggan.se
Postat av: erika

kan inte annat än att hålla med.

2009-09-18 @ 06:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0