Middag på Fond...
Menyn Torsk och plockad böckling med gulbeta, sötad senap samt rågbrödssmulor och citronskum |
|
|
|
Slätvar, ansjovispenslad, med dillhalstrade råräkor, vita rotfrukter, lök i ättika samt blankad buljong på vildfångade ostron |
|
Hjort med trattkantarellkorv, honungspicklad pumpa samt gräddglaserad rosenkål och apelsinsky med smak av rosmarin |
|
Ostar från Vilhelmsdals Gårdsmejeri med utvalda tillbehör |
|
Inkokt päron ”Clara Frijs” med ingefäraglass och pepparrotskaramell |
|
Med tillhörande viner... 2007 Bourgogne Blanc, Cuvée Forgets, P. Jallivier, Bourgogne 2006 Vinsobres, Les Cornuds, Domaine Perrin & Fils, Rhône 2006 Banyuls, Galateo, Coume del Mas, Languedoc-Rousillon 2005 Vouvray Moelleux, Domaine Le Capitaine, Loire Så superduper gott va det! Tack Baby för en fantastisk kväll och en sagolik middag! Love u! xoxo |
Kommentarer
Postat av: ERIKA
LÅTER JU UNDERBART!
Postat av: Blondiie was here=)
åååå jag älskar fond!!!
Trackback