Middag på Fond...

Menyn

Torsk och plockad böckling med gulbeta, sötad senap samt
rågbrödssmulor och citronskum

 


Rökmarinerad laxrygg med skogssvamp, äpple och krabba
i jordärtskocksmjölk

 

Slätvar, ansjovispenslad, med dillhalstrade råräkor, vita rotfrukter, lök i ättika samt blankad buljong på vildfångade ostron
 

Hjort med trattkantarellkorv, honungspicklad pumpa samt gräddglaserad rosenkål och apelsinsky med smak av rosmarin
 

Ostar från Vilhelmsdals Gårdsmejeri med utvalda tillbehör
 


Liten ostkaka på getmjölk och färskost med hjortron

Inkokt päron ”Clara Frijs” med ingefäraglass och pepparrotskaramell

 

Med tillhörande viner...

2007 Bourgogne Blanc,
Cuvée Forgets, P. Jallivier, Bourgogne
2006 Vinsobres, Les Cornuds,

Domaine Perrin & Fils, Rhône
2006 Banyuls, Galateo,
Coume del Mas, Languedoc-Rousillon
2005 Vouvray Moelleux,
Domaine Le Capitaine, Loire

Så superduper gott va det!  Tack Baby för en fantastisk kväll och en sagolik middag! Love u!

xoxo

Kommentarer
Postat av: ERIKA

LÅTER JU UNDERBART!

2009-11-20 @ 16:43:37
Postat av: Blondiie was here=)

åååå jag älskar fond!!!

2009-11-23 @ 12:33:17
URL: http://blondiies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0