pause..

sitter åter med en kopp kaffe i handen... är helt slut - har dammsugit hela lägenheten, tvättat golven, dammat å skurat badrummet + putsat speglarna. Stekt kycklingen å börjat förbereda för förrätten.... så tyckte att jag behövde en kopp kaffe nu å lite pause.

Det står en gubbe/kille utanför ica å spelar dgragspel å han står ta mig fan där jämt! I ur å skur.. 365 dagar om året... frågan jag ställer mig: Hur kan de vara lönsamt? alltid när jag går förbi så ligger det bara små krafs i hans hatt,  å jag har aldrig sett nån ge mer än nga kronor... men de måste väl ändå vara lönsamt för annars hade han väl knappast stått där eller?

åter till arbete=)


Godmorgon världen!

Har precis ätit en god frölle bestående av två mackor med skinka å ett ägg, är inne på kopp 2 med kaffe ( starkt ) för att vakna till liv.. sen skall jag börja förbereda inför kvällen.
Christoffer har flytt boet då jag ska ha tjejkväll här hemma idag. Han är i dalsland med sin brorsa. Det känns konstigt att sova själv, har vaknat två gånger å tänkt krypa närmare mitt hjärta men sen insett att den sidan av sängen är tom... Fick sova med en lampa tänd ute i vardgsrummet också... det är ta mig fan otroligt att en vuxen människa fortfarande är mörkrädd... Kan sova med allt släkt om christoffer är hemma men inte annars..

Hade cicci time igår. Med ansiktsmask å fixa naglarna - lyssnade på massa grym musik. Sen kolla jag på lets dance finalen... tog två glas vin å bara myste. Läste nga kapitel i den senaste boken med lisa marklund. Grym!

Fick reda på mitt prälimenära skatte besked... 33 lax tillbaks. Tack för det! Visst är livet härligt.
Ha den bästa dagen - C


stressig fredag..

Är bara hemma  pausar lite, å stoppa ngt i magen. Har jobbat å därefter va jag hos mamma & pappa å lånade nga stolar tills i morgon. Stannade förbi Ica maxi i torslanda, då jag ändå va där ute tänkte jag att jag kunde handla där men självklart så hade dom inte allt det som jag behövde så det blir till att ta en sväng här hemma oxå.
Därefter blir det systemet. . . Å va gott det va med mat! Pasta med gårdagens köttfärssås + massa tabasco.
Skall nog hinna med att gå till apoteket å köpa sluta röka plåster.... måste sluta nu! Efter helgen då förstås=)

bye bye

juridik

efter ett kapitel så gav jag upp... får ge det ett nytt försök i morgon igen! Skam den som ger sig... betalat räkningar nu å de e alltid lika trist.. att inse hur jävla fattig man är...
see yee!

Borde plugga...

Borde plugga men har ingen motivation.... fast jag måste så de e la bara till att bita i det sura äpplet..!
Nån som hat tipps på hur man får upp motivationen??

I morgon efter jag jobbat ska jag åka å handla inför lördagen... tjejmiddagen.
Till förrätt: kräfttoast - varmrätt - blir kyckling med fetaost & soltorkadetomater med smak av chili + ris å sallad. Sen till dessert skall de bli smält japp/grädde å vaniljglass.
Mycket mumsigt! =) hoppas jag iaf...

Nej nu får jag nog dyka ner i böckerna....trots allt....

Tandådalen..

Tandådalen here we go... jippi yeyy! Nästa vecka så åker vi... Ska bli så kul att åka bräda.. har inte varit uppe sen 05
För numera känns det oftast att man måste välja vinter eller sol semester och oftast så vinner solen.. i med att man är rätt svältfödd på den varan här..eller??
Men nu så bär det av...älskar att åka... drömmen är ju att kunna åka varje år så klart!
Så nu håller Christoffer på att ta fram våra snowbords å fixa iordning dom... Vi har satt på våra vinterdäck nu oxå..

ska gå å pussa lite på honom nu...

snö snö & snö

Snön fullständigt öser ner här i "Götet" å de känns så onödigt... det har inte kommit en flinga på hela vintern men nu... när man vill ha vår, då kommer den! Jag ska jobba ikväll å har insett att det får bli till att åka buss... att ta bilen idag med sommardäck på vore fullständig idioti.
Va ute å flytta bilen förrut p.g.a. den stod på nattparkeringen. Det va rena isbanan... jag gled fram å det vart nog bara rena turen att man inte kana in i någon...

Så här mycke snö hade det kommit i morse!
image4

nu ska jag ut å pölsa i snön!

......

Åter igen vakna jag tidigt fast än att jag inte behövde det... konstigt! Slog på tv:n å det va bara en massa teccknat på alla kanaler.. så de blev Falcon crest på kanal 9... den gammla 80-tals dängan... hehe
Middagen hos mamma & pappa igår va bra... god mat å trevligt sällskap. Mamma hade gjort en super god dessert som va viktväktar recept? Visste inte att de kunnde va så smaskigt.
Å oj vad snö det kom igår..igen... å vi som fortfarande har sommardäcken på.. det va allt vanskligt att köra hem. Rena isbanan....farligt farligt!
Får nog låta bilen stå nu... alternativ sätta på vinterdäcken igen....

Åsa fråga om vi ville följa med till sälen v.14? Undra om jag kan va bborta en hel vecka från skolan? Christoffer tror att han kan ta ledigt iaf... jag har säk hela veckan!
Fast jag hade gärna åkt lite bräda.. det är ju så sjukt kul. Måste kolla upp detta!

bye bye

söndag..

Middag hos mamma & pappa om en stund. Lax står på menyn..mums!
Alltid härligt att äta hos dom...Så  kommer syrran med sin familj å min ingifta faster med sin familj + farfar.
Kan nog bli trevligt.

Gårdagen firades hemma hos sofia & claes med god mat å ett gott vin. Vi sov där...alltid segt att inte sova hemma. Jag sover alltid dessvärre jädrigt dåligt när jag sover borta.. så jag e lite halv trött nu. Gott att man är ledig i morgon oxå. Tänkte ta å stor städa här hemma då. vi hade ju hundar här på besök så det e lite hundhår här å där... Det är enda anledningen till varför jag inte vill ha djur..p.g.a. allt hår, så man måste verkligen städa hela tiden...å det e ju så svin tråkigt det bara kan bli!
När jag köper hus så ska de vara lätt städade ytor å att man kommer åt överallt..

ha en bra dag/ c

Glad påsk!

Vakna med en gigantisk huvudvärk = för mycke röd vin igår.... igen...!
Ska ALDRIG mer dricka alkohol... känns som man sagt det ett par gånger eller=) jepp! Varje gång så menar jag det  men sen e det lätt att glömma av efter ett par dagar... uiiii å så har jag självklart en massa att göra idag oxå... köpa godis å fylle "äggen! med. åka å köpa biobiljetter, en blomma + hmm nåt mer va det... tänk tänk...
kommer på det sen. Å ikväll skall vi hem till Sofia & Claes å fira påskafton med dom. Nice*

Christoffers polare henke va här i går å han hade köpt en vove..... å den va så jädrans söt va! Det är så lätt att fästa sig vid djur... å jag blev helt frälst i den... vill oxå ha en vove! Ska ha det en dag när jag blir stor=)
Min älskade morbror Stefan hade massa hundar när han levde, såna små hundar typ " golvmopp " å en sån skall jag ha sen.. nån gång då jag har tid för det.

å hej å hå.. de kommer bli en seg dag idag...hmm skall ta å äta ett ägg nu eller två... ägg måste man äte på påsk!

Glad påsk på er alla!

Morgonmänniska?

Har jag gått å blivit morgonmänniska? vakna 07:55 å det e inte helt normalt när man är ledig... försökte somna om men det gick inget vidare...
Älsklingen ligger fortfarande å sover.. hör hans djupa andetag. Han är sjukt söt där han ligger å nanar!
Han är världens bästa å jag är sjukt glad för att han är min.

Igår fastna jag med näsan i en bok - tyskungen med Camilla Läckberg-  nu slut läsen.. Har läst alla hennes böcker å dom e jätte bra...hur som så blev det lite sent å ingen middag hade det blivit så vi ringde å beställde pizza med hemkörning. Svin go pizza * mums! Fast måste erkäna att det är höjden av lathet när man beställer hemkörning å pizzaerian ligger på samma gata..hehe=) Fast det va det värt!

Härligt med ledighet... skall ut sen å köpa påskägg till "alla" kidsen.. Felicia & Alexander. Oliver å till maximillian fast han får ngt annat han är ju så liten.
Elin & Mattias fast tror jag skall köpa ngt annat till elin oxå för hon e väl nästan förstor... 14 så hon kanska hellre vill ha ngt annat typ, smink i sitt ägg eller bio biljetter... eller ngt annat??
Några förslag??

over and out....=)

längtar till sommaren

Tänkte plugga lite.. men hittar ingen motivation direkt.. får nog ta det en annan dag eller lite senare om lusten infinner sig. Hade varit skönt att få det avklarat.. så kunde man bara ha ledigt sen i helgen-inte ha det hängande över sig.
Gick upp  05:20 i morse... så tidigt har jag inte varit uppe sen volvo tiden... uuu.. det är helt enkelt inte min grej att gå upp mitt i ottan. Det va riktigt lungt på jobbet idag.. alla hade väl gått tidigt ellr kanske t.o.m. varit helt lediga idag.

Det väntas tydligen snö å riktigt oväder i kväll hörde jag på radion.. usch! Vill ju ha vår nu eller sommar rättare sagt.
Lyssnade på Gyllenetiders "juni, juli & augusti" förrut... å fick riktiga sommar känslor!
Tänk: sol, stranden.. måsar som låter...glass, grilla eller en riktigt kall öl på en uteservering...mmm... kunna ha kjol & klänning på sig. MMM man ska nog ta en funderare på det här med att emigrera..kanske inte hade varit så dumt trots allt.=)
Nej visst e Sverige ett helt grymt land det är egentligen bara vädret som man kan bli en smula trött på... men men man kan ju inte få allt!

Va hemma hos Åsa förrut... mumsa i oss räkmacka + kaffe.. * super gott!
Å Maximilian va så söt som bara han kan vara... Han fick nöja sig med nån potatis pure som lukta skit=) Han hade förrut nån ersättning som oxå den lukta illa... har inte bebisar smak å lukt sinne än?? Hade jag varit bebis så hade jag vägrat äta det!  Å andra sidan så har dom ju inget att jämföra med... å sen kan det j u bara bli bättre..aha det e de dom vet kanske... eller?? hmm

bye bye!


Påsklov!! jippiyeyy

Så gött! Nu e de påsklov... i en å en halv vecka...mysigt. Skall dock jobba en del men de ska ändå bli gött, å lite ledigt skall jag allt ha.. Ska ta å plugga juridik läxan å om de e ngt annat så att man har det färdigt. Sen blir det väl massa god mat å lite party oxå gissar jag.
Funderar på att gå upp å träna senare ikväll med. Jag har varit lite slapp med det de sista.. har varit så mycke annat liksom. Plugg, jobb ect.

Läste i tidningen förrut å fy fan va hemskt det som hänt uppe i arboga... Usch!
Lider med den familj som det drabbat... Mamman som blivit knivskadad å bägge hennes små barn som blivit mördade. Vilken jätte tragedi! Hur skall hon orka gå vidare i livet.. stackars sambon som hitta dom oxå.
Hoppas verkligen dom sätter dit den som gjorde det!

Nää nu skall jag gå ut i köket å röja upp lite.. har disk sen igår... boring!

Skola snart!

Väntar på att Emma skall hämta upp mig så ska vi åka till skolan.  Sista dagen innan påsklovet, skall jobba hela lovet å tjäna deg! Så så mycket lov blir det väl inte....

Har varit på konståknings VM nu som volontär i två dagar, blir lite segt att bara stå så å kolla och igår va de full cirkus där... Ganska oorganiserat. Det fanns inga jackor & ingen radio.. fullständigt kaos.
Hon som hade hand om det har nog tagit sig lite vatten över huvudet!
Skall nog iaf gå dit å kolla lite nån dag. Kan vara kul! Såg team surprise i går å fy fan va duktiga dom va!
Theres i min klass har varit med där å det ända jag kan säga är - hatten av! Yo go girl!

Maximillian firade 6 månader i går oxå! Grattis mosters älskling!

Ha en trevlig dag! / C

Vad hände?

Okey i söndags så va det 12 grader varmt å solen sken, jag tog fram mina ballerina skor... sen måndag ha va hände...Snö!!
Christoffer vakna å sa - Älskling de är snö ute, jag- mm eller hur!
Vi som satt på sommardäcken, va fan!!! Blir till att åka buss nu i dagarna då. Å de e ju jävligt roligt..usch!
De har ta mig fan inte kommit på hela vintern så behöver de inte komma alls,  Nu vill jag ha sommar å sol. Slippa pälsa på sig i ur å skur. Vill ha sommar skor å vår jacka.. -4 är det ute nu....

Vi har haft första lektionen i projekt å det blir nog kul. Har massa ideer. Vi ska göra ett projekt som vi sen ska redovisa, själva tanken är väl att vi ska göra reklam för oss själva & skolan.Genom att arbeta i grupp med ett projekt som vi själva får välja.

Nu ska jag dra, så ha det bäst/ Cicci

Melodifestivalen

Så vad det slut för denna gången..trist tycker jag=) I love schlager.. Nu får vi hoppas att det går bättre än förra året i den stora tävlingen..! Fast först blir det väl till att kvala in tror jag? Det borde vi ju klara..
Tycker Sanna va jävligt bra oxå fast det va ju ingen schlager direkt, men ändå en grym låt. Det va nästan så man fick tårar i ögonen....

Ha den bästa söndagen!

Guitar hero....

Guitar hero... fy fan va roligt! Visserligen så va jag sämst av oss som spela... satte fingrarna emellan på ngt konstigt sätt... men kul va det.
Måste köpa ett sånt.. så får jag öva i smyg å sen slår jag alla.hehe
Konstigt - jag som e så jävla duktig på luftgitarr! Ser det som en av mina bästa grenar=)

Vi (Jag & Christoffer) va hemma hos syrran å hennes kille i går kväll. Vi åt tacos å drack vin* mycket trevligt sen så spela vi guitar hero. Åsa, Jimmy & Christoffer rocka hur grymt som helst, å jag som sagt  blev "ut buad" å klara inte en enda hel låt!!
Hmmm...

Mamma & Pappa kom hem igår från Kambodja å dom hade haft det svin bra. Dom va jätte bruna å kunde starkt rekomendera kambodja. Det va enligt dom ett jätte nice land å god mat ect. Det ända va ju att det va väldigt fattigt där nere.
Det är nog nyttigt att se sånt, så får man ju en tankeställare med om hur jävla bra vi har det här i väst världen!

Hej svejs!

Leif GW Persson

Visst är han grym? Vår professor i krimonologi.. tror att han  är den ända i sverige..av sitt slag.
Jag tycker han är kung=) 
Han ser ut som en avdankad alkis, snackar med ett stön i varje menning men han e grym* Go gw!

Jag har följt efterlyst i många år å tycker det e ett super bra program. Å ärligt talat så utgör GW en stor dela av det.
Utan honom hade de inte alls varit lika bra, självklart e hasse Aro oxå jäkligt duktig å nu på senare så  har han börajt bli rätt kaxig... hehe
Med komentare som - vi skall sätta dit dom små svinen eller - vilka små jävla människor ni är* slut citat*
Man verlkigen ser föraktet i hans ögon...HA HA..=) 

 

Konståknings VM

Konståknings VM börjar nästa vecka, Inte för att jag är så där jätte intresserad men jag å nga i min klass/skola skall vara volontärer. Vi skall då ha hand om den inre säkerheten... å det skall bli jävligt kul.
Spännande och jag tror att det är bra att ha med i sitt CV senare när man skall söka jobb.

Konståkning... ja själv kan jag helt ärligt knappt stå på ett par skrillor... det är nog tveklöst min sämsta gren.
Det är verkligen bambi på hal is.* hehe
Tur att man inte skall ha hand om säkerheten på isen iaf... då hade jag nog varit faran på isen..=)

ha det bäst/ C

sov gött...

åå nu skall jag strax hoppa i säng... sova sova.. har varit i plugget fr. 8:30 till 16:00 sen jobbat fr. 17:00 till 21:00 phu* samma i morgon... Det är tufft att plugga...!!
Sov gött!

PÅ pissigt humör

uuii inget går som jag vill just nu... ingen parkering när jag kom hem å man kan ju bli sne för mindre...så får jag ingen riktig kläm på min friss heller, lugg jäveln vill inte lägga sig så som jag vill ha den... morr!!
Stora I-lands problem jag har..

ikväll skall jag på en föreläsning som hålls av insatsstyrkan det skall bli skit kul, så hoppas jag blir på bättre humör!
Så måste jag iväg till min fd. praktik oxå å få ett papper på skrivet med... hade tänkt göra det idag men av en specifik anledning så blev det inte så... när skall jag hinna det?? Ska ju jobba kväll nu ons & tors å så har jag lektionstider fram till fyra varje dag... hade behövt göra det ju...

En bra sak iaf... klara min data tenta!! jiippi yey!!

tja bella!

Första skoldagen detta året...

japp så har jag gjort min första skoldag detta året, It va det på schemat. Vi fick ett rätt schysst schema faktiskt. Lediga varanan måndag + att vi går fyra fredagar allt som allt fram tills i sommar.
Gött för då kan man jobba dessa dagar å tjäna pengar. Är riktigt fattig denna månad... skit oxå.
Jag som vill shoppa kläder å nya vårskor.. dom har fått in såna otroligt snygga pums på bianco... vill ha!!
ska äta nu.... soo long

Carola utslagen..

oj oj... Vilken skräll....
HMM vad tyckte ni om "andar chansen då" Nordman slog ut Carola... vilken skräll.... läste i tidningen att hon har tappat svenska folkets röster.... Förr räckte det med att bara vara Carola, nu är hon körd... Folk har  väll tröttnat på hennes diverier... å att hon påstog att homusexuella kunnde botas??? ööö Eller va det när hon drog upp en massa blommor å kasta på publiken. Hmm?!
Eller alltid en massa predikande....Tror nog att hon gjort sitt ang. melodifestivalen iaf.
Tycker Carola har varit jätte bra å hon har ju utan tvekan en grym röst... men nånstans på vägen så har hon tappat all sin ödmjukhet å blivit ganska så divig, det verkar inte gå hem hos det svenska folket.precis.=)
 Hur som så blir det nog en spännande final i Globen iaf....



Hungrig??

ÅÅ är hungrig... snart e maten klar... sitter å väntar på att kycklingen skall bli färdig!
Ikväll serveras det kyckling med tandorii & yougurt marinad + sallad å vitlöksbröd. Mums!
Ibland behövs det liksom ingen potatis,ris eller pasta till utan det blir gott precis som det är.. detta är en sån rätt.
Egentligen skall ju kycklingen grillas men det funkar i ugnen oxå.

Mitt hjärta siter ¨å meckar med sina "leksaker! allt som har motor funkar.. hehe
Uttryck som passar* boys will be boys - det är bara prislappen på leksaken som förrändras en smula- he he men visst är det sant?

Ikväll blir det lungt.. bara vara hemma å kolla på tv... hmm let´s dance kommer nog.. det funkar ju att kolla på.
I morgon kl. 9:00 så kommer Maximilian hit, jag skall vara barnvakt hela dagen. Åsa skall jobba.
Kul för henne å komma ut å träffa lite vuxna... inte bara vara mamma.
Å jag tycker det bara är roligt att få umgås med * mosters lilla gull*... han e såååå söt!

Ha den bästa helgen!

nytt schema

På måndag får vi nytt schema... vilket man kan gå in och hämta på vår interna hemsida på skolan. Det står att vi har "påsklov" ?? Så jag satte upp mig på att jobba hela den veckan iaf. Så hoppas att vi har det nu.
Vi kommer nästan att vara lediga varje fredag för utan några undantag annar såg det allt ut att vara ganska fulla veckor.
Bra att det är nån ledig dag  för då har man ju chans att jobba extra lite mer.. vilket behövs... man är verkligen en "fattig student" men jag har valt det själv och ångrar det inte för en sekund.

Tänk om jag hade stått kvar på Volvo.. USCH! mår dåligt bara jag tänker på det... inga pengar i världen kan ändra på det... Har man inte stått där så kan man nog inte fatta hur illa det är.!
Många säger typ - a men då tjänar man ju bra? Jo det gör man om man jämför med vissa andra yrkesgrupper men egentligen är det inte så jävla bra om man tänker på vad man gör...
Exakt samma saker hela tiden... man kollar på klockan å den går riktigt sakta.. känns det som iaf.
Absolut ingen utmaning å man får ingen chans att använda sin kreativitet... Förr så kunde man jobba sig upp men det är nästan helt kört om man inte har dom rätta kontakterna. Sen ford tog över har det bara blivit sämre.
Enda gången det är okey är när det e stopp å produktionen står still.
Tänk vad många som det  är som står där dag ut å dag in å vantrivs..  Det enda positiva va att jag träffa min livs kärlek  där!

Vi har båda två tagits oss därifrån, Snutten gick ner 7 tusen i lön men tycker oxå att det är värt det.
Jag har halverat min inkomst men tycker oxå att det är värt det.
Man fick liksom livs glädjen tillbaks å livs kvaliten! Det är värt allt!

Have a nice day!


små godis.... mmmmm

Har just köpt små godis=) min passion... bara choklad!! mmmm farligt det här... men sjukt gott! Har ingen ursäkt egentligen. Inte mens eller ägglossning (för då får man ju äta godis) kanske fira att lia,n är slut. Ja det va en bra ursäkt..hehe

Mamma ringde från Kambodja förrut å dom hade 32 grader i skuggan.. (suck vill oxå..) Dom hade de iaf skit grymt.
Allt va toppen å dom såg tydligen ut som två kräfftor....hehe kan jag tänka mig.Pappa resonerar ju typ att -solkräm är bara för kärringar- '* som även min älskling gör... sist vi va utomlands så fick han soleksem å kunde inte vara i solen... vi fick uppsöka ett apotek å köpa piller å en kräm som lukta bajs, så när han hade kletat in sig i den så fick han stå på ballkongen.. haha. Det hjälpte iaf. 
Dom har sjukt bra medicin utomlands... riktiga grejor... fast frågan är väl hur bra det är mot kroppen egentligen=)
När vi va i spanien en gång så fick jag halsfluss men mandlar stora som basketbollar + feber å gick till läkaren, han gav mig en spruta i baken å sen på kvällen mådde jag hur bra som hellst.
Här hemma får man ju pencelin som man måste äta i typ 10 dagar..

Snart helg.. gott. På lördag skall vi på 30 års fest..Fia blir "tant" hehe skoja bara.
30 är ju det nya 20 säger dom som vet=)
Å i morgon kväll skall jag nog bara laga ngt gott å öppna en flaska vin å mysa med min älskling.
Det är det bästa som finns! Han är det bästa som finns.!!

Oj nu är godispåsen tom.... attans!!

see you! 

väder å vind

Ledig idag... gött. Skulle gå upp vid åtta men av någon konstig anledning så ringde inte klockan å självmant så vakna jag vid nio... hmmm Tur att jag inte skulle iväg på ngt med en gång.
Skall ut till farfar senare, fika å kolla på gamla fotografier=)
Sen ikväll skall jag å syrran till min moster... en riktigt sån släkt dag idag. Ibland får man göra sånt även om det inte är jätte skoj.

Jobbade igår på mitt nya extra kneg... tycker faktiskt att det är riktigt kul. Sån skillnad på vad jag gjort innan.
Mycket att lära sig... lite utmnaning. Trevliga människor & helt oki jobb. Skall jobba där hela sommaren oxå.
Vi är lediga från skolan i typ 2 månader å jag hade tänkt jobba en del å va ledig 2-3 veckor när min man är ledig. Så att vi får umgås å ha lite tid ihop. Tror nog vi ska sattsa på att beställa en resa till solen så att man kan samla kraffter till hösten + att denna kropp kräver sol!!
Visserligen kan väl sommaren inte bli sämre än förra året.. men jag tar fan inga chanser... en sommar till utan sol då orkar man nog inte med hösten... eller?
Vad händer med vädret<? Det är ju alltid höst här=) Gillar egentligen alla årstider Om det är riktiga årstider.
Vinter- Då skall de vara vinter med riktigt mycket snö, is så att man kan åka skridskor. När jag va liten kunde man åka bil över till öarna för att isen va så tjock=) hehe
Vår- ja det är ju så fint när det börjar knoppa ute å fåglarna kommer tillbaks....
sommaren- ja mmm med sol&bad sena kvällar , grilla, festa, uteserveringar.....mmmmmm
höst- ja jag gillar det oxå fast bara om det håller sig på hösten å inte året om... snålblåst..regn...alla löv i massa olika färger...stormar..
Finns det ngt finare än sitta ute vid havet när höststormarna kommer... å kolla på havet som lever ett helt eget liv.
Mäktigt!

have a nice day!

På tal om "jobb som ingen vill ha"

Efter två koppar kaffe å rostad macka med ost börjar jag nu bli människa.. riktigt segt att gå upp idag.
Vit rostat bröd med ost är så gott, dock inte så nyttigt så det får bara bli ibland.
Kollade på tv 5 OUTSIDER i går " jobb som ingen vill ha" då kändes tom volvo som ett grymt jobb i gemförelse med det dom visa, - sån som sminka döda usch..... - lik sanerare... ännu mera usch - bajs tömare iiuuu...
Fast det är förbanat bra att någon gör det iaf. En stor eloge till dom!
Dom två första hade jag defenitivt aldrig fixat... döden känns så skrämande på ngt sätt. Å klättra i avlopp å töma folks skit, jag hade jag kräkts å kräkts... så det hade aldrig funkat det heller.
Det är tur att vi har en val möjlighet.

Måste slå ett slag för STIEG LARSSON´s böcker Millenium...dom tre är nog dom bästa böckerna jag läst på länge.
Är inne på den sista nu å alla har varit sjukt spännande, ni som inte läst dom borde göra det!

Ha en bra dag!

dramatik på söndag

Jo visst lite dramatiskt blev det på söndagen.... Kära Farfar ringde och hade ont så jag fick köra honom till sahlgrenska akutmottagning. Där hör å häpna vi kom in till läkaren efter bara någon timma... annars brukar man ju få vänta i evigheter.
Läkaren undersökte farfar och konstatera att han kunde åka hem igen, men skulle dricka mycket vatten å så skulle han bli kallad till unirilogen (eller vad de nu heter)... prostata problem.
Så då va allt i sin ordning igen.

En vecka kvar nu på praktiken sen tillbaks till skolan: Skönt tycker jag.. Nästa lia period skall jag försöka lägga upp på ett helt annat sätt.
Tycker att det blivit ganska långtråkigt å lite ostrukturerat... fast det beror nog snarare på vart jag är än på uppläget?
eller  hmm.. skall iaf ta en liten kluring på det.

I lördags vart det ju schlager igen ja, tycker att det va helt rätt låtar som gick vidare.. go parelli å bengtzing!
Åsa & Maximilian va här på middag å sen kom Aki oxå.. vi satt å drack vin å tjöta fram tills småtimmarna... nillan ringde å dom va på Nivå å ville att vi skulle komma in.. hade tänkt det först men sen så kände vi inte för att dra in till stan.. klockan sprang iväg... å ja vi fastnade här helt enkelt.
Av någon konstig anledning så är det nästan alltid roligast på förfesterna.
Fast jag hade velat festa med pernilla & Anki för det va så länge sen sist.. men hoppas att dom båda kommer på tjej middagen så skall det ut å festas!

see you!


RSS 2.0