helg & ledig

så jävla nice** Har cyklat ut till hamnen nu i veckan å jädrans vad ont jag har i rumpan....får nog köpa en vaderad sadel eller såna brallor....=)

Vi har besök från Norrland - 3 grabbar så det e ena fullt hus här hemma....Sjukt kul att träffa Per igen, två årsen sist.
Fan vad tiden går....

Va hos frissan i går med å fixa till håret lite - tog bort den fula utväxten....fast jag måste ha en väldigt känslig hårbotten.
Har sår i hela huvedet...fick nån reaktion på blekningen å jädrans va d ont det gör....kommer nog svida en smula när jag duschar - får skita i shampo idag...ajaja....verkligen stora kakor i hårbotten.....iiiiiiiii

OBS! Har hört ett rykte om att vi skall få 30 grader nästa vecka.....hehe - me like......

tidig jävla morgon

Varje morgon samma sak....Christoffers jävla väckaklockor börjar ringa.....å håller på så i typ 40 minuter innan han vaknar, fast jag vaknar låånnggtt innan.....å ja jag försöker väcka honom typ 100 gånger..sen orka..allvarligt!

snart orkar inte jag mer iaf.....ett eget sovrum kanske?

mitt i veckan

Trött - trrött....har sovit alldeles för länge. Det trista med det e att man inte hinner göra så mycket innan det e dax att åka till jobbet. Hade tänkt att cykla ut idag. Det lär nog inte ta lika lång tid som med buss..kanske lika långt..vet inte...men man får ju motion iaf.
Tränar ju inget just för tillfället så det kan ju aldrig skada iaf.

Nu skall jag fixa lunch/middags låda - blir nog pastasallad!

tjaobella

ny istid på väg eller??

Att de måste vara så jävla kallt? Skutta upp vid åtta å har fortfarande inte fått upp värmen..trots mysbyxor,tröja + tofflor därefter inlindad som en kåldolme med ett pluffsigt duntäcke....brrrr....
Vår lägenhet e kall när det e kallt ute å när de e sommar å sol så blir det sjukt hett här  inne....
Men nu kan man ju tro att vi väntar en ny istisd??

Vi hade super mycket att göra på jobbet igår... 4 båtar som vart försenade p.g.a. vädret så det va väldans mycket folk som vänta på sina grejer...vissa av dem hade suttit å väntat fr. 07:00 till 18:00 .....hoppas dem inte jobbar på ackord iaf=)
Å dessa underbara tyskar (ironiskt) dem förväntar sig att alla skall kunna tyska å själva så vägrar dem att tala engelska.
Jag förstår tyska hyffsat å kan göra mig förståd på min knagliga skoltyska.....men att dem förväntar sig det. gör att man bara vill total vägra tala deras förbanade språk.

Hade tänkt bättra på mina kunskaper en smula men nej, håller mig till spanskan=)

Ny vecka..

Japp så vart det måndag igen...fan va helgerna går fort.
Midsommar afton va vi hemma hos Fam. Bertlin i Gråbo - god mat å trevligt sällskap! Som alltid så regnade det, fast det sprack upp mot kvällen så att vi kunde sitta ute på deras nya fina altan.
Dagen efetr va det fest i Torslanda hemma hos erica & per..även det super trevligt*
Så igår va jag rätt seg...blev typ bara film å dega i soffan hela dagen. - Har blivit kass på att festa två dagar irad...måste vara åldern=) hehe

Börjar kl. 12 idag...sen vecka - rätt gött å få sova lite på dagarna. Å så e man ändå hemma så att man hinner kolla på fotbollen. Vilket e väldans bra!

tjao bella

hello=)

Morgon igen, lovely...har sovit riktigt gott! Gårdagen blev lugn med film först å sen kolla vi på fotbollen (tyskland - portugal)
den vart riktigt spännande...!
Funderar på om jag skall gå ner å köpa en midsommarkrans...så att man e riktigt fin sen=) Kommer ihåg förr om åren när man gick ut å plocka blommor å själv gjorde sig en krans...nu vet jag inte ens vad man kan plocka blommor...skog nånstans...?? eller äng...?

Skrapa precis 2 trisslotter med hopp om att bli miljonär...men attans...25:-  blev det....köper kanske en triss i veckan å spelar på lotto 1 - 2gånger i månaden...de högsta jag vunnit e typ 143 spänn...å på de blir man inte miljonär direkt=)
Undra om det nånsin kommer bli en stor vinst....?!

Ha den bästa dagen / C

Midsommar

Va nice det skall bli med midsommar å att vara ledig...imorgon tänker jag sova länge...riktigt länge**
Hade midsommar lunch på jobbet idag med en massa gott - räkor med diverse tillbehör - sill - jordgubbar å glass...Mumsigt!

ja vad skall ma säga om gårdagens match då? inte mycket mer än att Sverige absolut sög å med det spelet kunde dem lika gärna kasta in handuken. Trist men men...nu håller jag på Holland å hoppas att dem tar hem det!

trött e jag å skall nog ta å sova en liten stund så att man orkar vara vaken längre än till 20:00 ikväll...=)


slitsamt

Mycket slitsamt att gå upp kl.04:45....är som en zombi....det passar mig inte alls! Min kropp är helt enkelt inte gjord för det. Tur att de bara e varanan vecka å varanan "sen" 12 - 20 lite mer humant=)

Va ute hos mamma & pappa igår...nice* Fick stektmakrill med stuvad spenat...mumsigt värre...i löv fisk i alla dess former. Dock inte fiskbullar å fiskpinnar men det kan man ju knappast kalla för fisk heller....
Fiskpinnar = ströbröd med lite sting av ner mald fisk
fiskbullar (på burk) = nermald fisk rester...å gud vet vad! egna man gör e rätt goda...iaf om jag gör dem=)

å ikväll e det match, HOPPAS verkligen att  Sverige går vidare för dem e sååå värda det!

see ya!!!!

tjohoo

Idag har jag börjat på mitt sommarschemma...klockan 05:45 va jag på jobbet idag....å jag det är jävligt tidigt. gick alltså upp kl 04:45...mitt i natten! Så man kan lugnt säga att jag e väldans trött....kommer väl antagligen somna vid 7 i kväll...haha=)

Har beslutat att jag skall plugga lite spanska i sommar  - just for fan=) Har man nåt att göra när det e lungt på jobbet.
Har hittat en väldans bra sida på nätet om man är intresserad av att lära sig språk...

tänkte dra ner till ica å köpa mat snart nu..sego dego....tycker det e tråkigt att handla mat.. å så har jag torka på middagsmat ideér...några tips??

tjao

bakis....

är riktigt bakis idag.... fy fan...Skall aldrig mera dricka alkohol...usc=)
kollade på fotbollen å drack massa öl....synd att vi losa mot spanien....tycker iaf att Sverige gjorde ett bra jobb men det räckte inte hela vägen. Måste vi verkligen ta ryssland så att vi går vidare...tror det räcker med lika oxå...men en vinst ser ju bättre ut.

skall ligga kvar här i soffan hela dagen....dricka VATTEN å tycka synd om mig själv...

Tjao

Boendeparkering

Visst är det underbart med boendeparkering? Du får lov att stå längst gatan i mån av plats för 1000:- i kvartalet, dessutom måste du flytta bilen innan kl 9.00 varje morgon å slåss om två fickor där du får stå annars får du ställa dig å betala 10:-/h....fattar inte hur dom tänkt?! Så varje morgon man e ledig så e det fullt krig här på gatan....=)

yea yea..nu skall jag vaxa benen..iiiiiii aj....men helt frivilligt så kan ej gnälla=)

See You!!

jiha

Så äntligen helg..igen=) I löv helg... Vi har precis ätit pizza..kung..mumsigt värre, en stark pizza med mycket smak...hehe
Måste berätta...klarade min IT tenta...jippi yeey....Grym e jag!!=)

NU e det fotboll en sväng.."dödens grupp" lirar idag...

ha en trevlig fredag/ C

ny mobil

oj oj vad jag sovit gott! Som en bebis!  Skall iväg å jobba snart...Å jag har köpt en ny mobil...så fin!! Det blev en ericsson denna gång, W580i

Fräsig va!

gött med en ordentlig mobil igen!

Igår när jag låg i kollade på en film så hörde jag glassbilen å precis då så fick jag ett sms av tezz å så va det hon som va utanför med sin glassbil, haha!! Hoppas du fick sålt massvis av glass tjejen!

hej svejs!!

sjukling hemma....

Å vi vet ju alla hur ynkliga dem blir....=) våra män!!!! Eller hur??
Visst e det så? Män= när dem blir sjuka så är dem såååå sjuka..... å det e så synd om dem...?
Ingen har varit så sjuk..blablabla....??!

Förresten så klarade jag mig på juridik tentan!!! Grymt!

sov gott!!

zzzzzzzzz

Vad länge jag har sovit då....va helt slut. Hade fullt upp på jobbet igår från det att jag kom tills jag gick så vart det inte en lungn stund! Va helt slut när jag kom hem å somnade som en bebis.

Jag vill att det fina vädret skall komma tillbaks...igår va det ju gubbkallt! iiiii=)
Hoppas solen kommer till helgen iaf, Så att man kan sitta ute å kolla på matchen. Hade helt klart varit trevligt å se den på avenyn med lite öl...

Nä nu skall jag gå å köpa färska frallor!

hejsvejs


2-0

Fan va gött! Vilket mål av Zlatan....vilken underbar fotbollskväll det blev!
Hoppas nu att Sverige fortstter att spela bra....lovade igår att om Sverige går till final så skall jag bada i Poseidon!!!
Å det står jag för=)
Nästa match (lördag) skall jag nog se på stan...då blir det mer stämning -- så hoppas på gött väder så man kan sitta på avenyn å kolla.

skall iväg å jobba snart...12 till 21. I hamnen. Tjäna lite pengar=)

Ha den bästa dagen/ C

Blåsigt värre...

håll i hatten..eller nåt=) Fan vad det blåser ute....idag när jag kom hem så hade locket på grillen blåst av å låg på hustaket...väldans tur att jag fick tag på det. Så nu står grillen i vardagsrummet...får stå kvar där tills det lugnat ner sig!

Har varit på kalas i Gråbo...Hos Fia & Claes...för "svärfar Å svärmor"... Billy fick en gitarr med tillbehör å Gunilla fick en microvågsugn. Fia hade gjort en väldnas god skaldjurspaj...mums!!

Å ikväll e det fotboll....Heja Sverige!! Skall ladda med swetröja å måla mig gul/blå i ansiktet...å en sket ful blå/gul peruk...hehe å Christoffer skall ha ett par blå/gula speedos.....eller inte=)  


tjao bella!!

lite uppdatering..

Har inte hunnit blogg på nga dagar...men nu så kommer det lite uppdatering:

Fick shoppat en ny bikini å jag har hunnit invga den i lördags när vi va ute på havet med mamma & pappa.
Det va max 18 - 19 grader i havet...alltså kallt som fan..
Självklart så brände Christoffer sig - igen...?! Men de e dumt att ha solkräm på sig ute på havet..hmmm - killar!!
Men det vart väldigt gött att vara ute på havet...jag har saknat det...hoppas att det blir många tilfällen i sommar!

I lördagskväll va vi hemma hos Sofia & Claes å grilla å drack vin...nice* Dem har köpt en STOR barnpool - men även vi vuxna va allt i å plaska... sån vill jag oxå ha. Synd att man inte får plats med en sån på balkongen.

Idag skall Nita komma hit vid elva å så skall vi äta frölle å skvalra lite=)
Sen hade jag tänkt åka å handla lite blommor till balkongen å eventuellt nya utemöbler om jag hittar nga fina. Dem vi har har verkligen gjort sitt.
Måste hitta skor oxå......nga bekväma...kansake tar en sväng till allum....

bye bye

Ledig...

mmm va gött...Så idag skall jag göra det jag tycker mest om...hehe SHOPPA=) I LÖV shopping... jag behöver en ny bikini, helst än som tar bort fettvalkarna på magen å som gör att brösten ser en storlek större ut! Finns det en sån tro?
Å nya sommar skor....kanske en söt handväska med...ja en uppdatering av min sommargarderob behövs!!

Nu e det dax för kaffe,cigg & en dusch.....hej hopp!!

Sommarlov

Japp nu e det sommar lov..så jävla gött=) Det tänkte jag allt fira med nga öl i kväll..hehe -  det lutar väl åt nån uteservering lite senare, nice**

Inga tentor att tänka på framöver...såååå skönt!!! Nu hade jag tänkt sätta mig på balkongen med ett glas rosé å måla naglarna...vilken kulör skall jag ta..hmmm nåt sommrigt iaf...?!
Slänga på nån platta med lite Gyllene....riktigt plocka fram sommarkänslorna....I LÖV Sommar!!

Ha en grym kväll!! C

aj aj aj

Fan vilken mensvärk jag haft idag...ajajaj...alla med äggstockar fattar exakt vad jag menar...har legat i soffan dubbelvikt med en varm flaska på magen....Usch å fy!!

Snart e skolan slut..bara en dag kvar...Nice* men alla tentor e iaf avklarade nu...Jippi yeay....IIIIIaaaaa

sov gott/det skall jag göra!!

Balkongalkis

godmorgon! En tenta till idag sen e det färdigt för denna termin-YIIIHHAAA....
Skall bli så skönt!!!

Fick mina skattepengar igår..hehehe=) 40:000 rätt in i kassan...Jag bara älskar skatteåterbäring..hihi
Satt på balkongen igår i solen å tog en öl..nice* Christoffer har köpt en sån här ölpump....mycket gott! Man får passa sig så man inte blir balkongalkis...=)
Farligt , farligt men härligt härligt...

See ya...

tenta is comming up

Yes... skall ta å åka till skolan om en stund. Tenta klockan ett!!....å en i morgon...men sen mina vänner är det klart för denna termin. Då e det jobb ett par veckor sen semmester i 2!
Oavsett om man "bara" skall jobba så e de ändå gött, för man är ändå ledig efteråt å på helgerna.
Nu är man liksom aldrig riktigt ledig..

Va ute hos mammsen å pappsen igår. åt middag å bara slappa på altanen...mamma och Åsa fick förhöra mig på it & juridik. Det kändes som om det satt ganska bra - hoppas det håller i sig nu och att det går bra på tentorna.

Maximilian står själv nu!! dock en liten stund innan han tappar balansen å faller om kull...=) Sötis!!

see you!  

Som en dröm

ÅÅÅ Vad jag har sovit gött...! Mjuka, underbara säng...med massa goa kuddar=) Annat mot ett knöliigt tält=) haha.
Minns inte sist jag tälta...förutom i helgen då...men visst vart det en upplevelse alltid.

En lite ö i en sjö...hur lungt å fint som helst..Jag t.o.m. har badat...å så väldans kallt va det inte..snarare rätt gött.
Så grilla vi på öppen eld...riktigt vildmarksliv!
Gillar skogen å så, bara att jag hatar alla jävla insekter..USCH - alla djur arter som e mindre än katter e riktigt äkliga!
Anars e det allt nice**

På programet idag står plugga - städa - tvätta - handla -

Hej hopp!

lite sommarbilder..






Civilisationen

Så då va vi tillbaks...hehe=) tillbaks till civilisationen...!

Men alvarligt talat, Jag kommer hem i från Dalsland - världens fridfullaste ställe - å jag ställer mig på balkongen å drar in ett djupt andetag av : avgaser, asfalt, matos & folk som grillar å jag bara ÄLSKAR det... Det är så här jag vill leva!
Jag trivs här!
Med allt vad det innebär... öppna fönstret = så hör man spårvagnar....gubben som ALLTID står å spelar dragspel vid ICA.. å bilköer.....leta parkering....folk över allt...polis/ambulans/brandbil.... massa folk över allt...a ALVARLIGT vem vill inte ha allt detta????

Byta detta mot ett lungt ställe..typ Dalsland? Never-ever....lungt & stilla. Inte ett ljud som hörs - stilla sjöar - myggor - knott å utedass!!

Näää storstadsbo ända ut i fingerspetsen de e jag........ å här e jag född, uppväxt & här skall jag leva å dö!!!!!

Cicci

RSS 2.0